UNUK UBICA IZ ZMAJEVA SE KRIO U ŠUMI: Policija sprovela intezivnu pretragu, OVAKO SU MU STAVLJENE LISICE NA RUKE! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.07.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko P. (29) uhapšen je u utorak uveče zbog sumnje da je ubio svog dedu Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (85) u njihovoj porodičnoj kući u Zmajevu.

UNUK UBICA IZ ZMAJEVA SE KRIO U ŠUMI: Policija sprovela intezivnu pretragu, OVAKO SU MU STAVLJENE LISICE NA RUKE! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Zločin je počinjen 6. jula sekirom, a motiv je pljačka nesrećnog starca. Marko je bio jedini osumnjičeni za ovaj masakr, a nakon njega je bio nedostupan policiji.

Takođe, nije bilo ni Draganovog automobila, pa je inspektorima to bio jasan znak da je njime pobegao.

Nakon intenzivne pretrage šumskih i napuštenih predela Marko je pronađen u utorak uveče kako spava u dedinom automobilu u šumi u Vršačkom bregu.

Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u pritvor do 48 sati, nakon čega će biti odveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Uhapšeni mladić živeo je s devojkom u istoj ulici u Zmajevu kao i njegovi baba i deda, ali nisu bili u dobrim odnosima. Prema nezvaničnim informacijama, pre izvesnog vremena deda ga je optuživao da mu je ukrao 20.000 evra, pa se tako i sada sumnja da je njegov motiv za svirepo ubistvo staraca Draganov novac.

Kako smo ranije pisali, Manojlović je godinama bio na meti lopova.

- Njega su više puta pljačkali i provaljivali mu u kuću. Jednom su mu ušli kroz krov. Uvek se žalio da ne zna kako da se obezbedi, a sada ga je neko izgleda i ubio zbog novca. Njegovog unuka ne smem da komentarišem - rekao nam je prošle nedelje radnik restorana u Zmajevu.

Markov otac Miodrag rekao nam je tada da nije bio u kontaktu sa sinom, a da je Dragan imao poljoprivrednu radnju u centru sela i bio veoma situiran.
S. S.

Marko P. krio se u šumi u kolima koja je ukrao od dede Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading