NISU U PITANJU MILIONI, VEĆ MILIJARDE EVRA! Vučić o mogućem atentatu na njega: Destabilizacija Srbije bi svakome mogla da bude u interesu!

Autor: Republika

Vesti

22.01.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na TV Pink i komentariše aktuelne političke događaje. Jedan od najaktuelnijih svakako je informacija koju je država dobila od Evropola da je predsednik Srbije ugrožen i da će na njega biti pokušan atentat.

NISU U PITANJU MILIONI, VEĆ MILIJARDE EVRA! Vučić o mogućem atentatu na njega: Destabilizacija Srbije bi svakome mogla da bude u interesu!

Foto: printscreen

- Ne bih da dižem paniku, jer to nije lako izvesti. Te priče su služile političarima kada nemaju šta da kažu - rekao je na početku obraćanja šef države.

Prema njegovim rečima, država je mnogo toga uradila hapšenjem narko-kartela prethodne godine i da to nekima smeta.

- Oni ne mogu da funkcionišu bez podrške u regionu. Tu su u pitanju ne desetine miliona evra, već stotine i milijarde. I druga stvar, destabilizacija Srbije bi svakome mogla da bude u interes - kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlasta

23.01.2022 03:04

Moram da pojasnim, u pitanju su hiljade milijardi eura.