GDE SU PROBLEMI, TAMO IDE VUČIĆ! Predsednik Srbije gasi "požare": KAD DRUGI NAPRAVE PROPUSTE, ŠEF SRBIJE PODMEĆE SVOJA LEĐA!

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad god u Srbiji izbije neki "požar" gasi ga upravo predsednik zemlje Aleksandar Vučić.

GDE SU PROBLEMI, TAMO IDE VUČIĆ! Predsednik Srbije gasi "požare": KAD DRUGI NAPRAVE PROPUSTE, ŠEF SRBIJE PODMEĆE SVOJA LEĐA!

Foto: Printskrin Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u Priboju sa predstavnicima verskih zajednica u tom gradu kako bi pokušao da utiče na smirivanje tenzija koje su eskalirale u Zapadnoj Srbiji nakon što je na internetu objavljen snimak policajaca koji pevaju nacionalističke pesme o Srebrenici i Novom Pazaru.

To je samo jedan u nizu slučajeva u kojima je predsednik na svoja pleća preuzimao odgovornost drugih.

Tako je nedavno, kada je bila kritična situacija u selu Gornje Nedeljice, teritorija Loznice, predsednik Srbije odmah otišao tamo da razgovora s meštanima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Građani postavljali pitanja predsedniku u Gornjoj Nedeljici

Vučić je razgovarao s građanima s područja 12 sela Jadarskog kraja, a koji su bili zabrinuti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto" iako je to zadatak koji je na sebe trebalo da preuzme resorni ministar.

Posle Vučićeve posete građanima je, kako su sami rekli, situacija bila znatno jasnija.

Slično je bilo i tokom tenzija na Kosovu i Metohiji, kada je predsednik otišao pred građane i upoznao ih sa svim relevantnim podacima vezanim za stanje u južnoj srpskoj pokrajini i planovima Aljbina Kurtija i samoproglašene vlade u Prištini.

Inače, uoči Vučićeve posete Priboju, Harun ef. Eminagić, glavni imam Medžlisa IZ Priboj, u razgovoru za Srpski telegraf poručio je  da je više nego dobro što Vučić dolazi u taj grad.

- Gospodin Vučić je u prvom obraćanju (povodom tih događaja) kazao da su Bošnjaci u Priboju sigurni, da nisu građani drugog reda i dolaskom ovde pokazuje da prelazi s reči na dela - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Boris

12.01.2022 09:06

Predsednik je čovek koji rešava probleme odmah i razgovara sa narodom.

Borislav

12.01.2022 09:20

Nazalost mnogi se skrivaju iza predsednika a kada je nevolja nigde ih nema.

Bilja

12.01.2022 10:11

Imali smo mi i predsednika koji je pobegao iz zemlje kada je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost...

Jelisaveta

12.01.2022 10:54

Uvek je bilo tako, jer Vučić nikada nije bežao i krio se od svog naroda već je probleme rešavao licem u lice.