ĐOKOVIĆ NA ROBIJI PET GODINA? Australijanci najavljuju VELEOBRT - Novak je prekršio ZAKLETVU?!

Autor:

Sport

12.01.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski mediji prenose kako je tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova proširilo istragu protiv najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića, kome sada preti čak pet godina zatvora!

ĐOKOVIĆ NA ROBIJI PET GODINA? Australijanci najavljuju VELEOBRT - Novak je prekršio ZAKLETVU?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, Nole se do sada "teretio" samo zbog greške prilikom popunjavanja dokumentacije za vizu, a sada je na tapetu i zbog navodnog kršenja karantina. Stoga, oni navode da je Srbin prekršio zakletvu i zakon, a sve zbog činjenice da je kršio pravilo o karantinu, iako mu je potvrđeno prisustvo koronavirusa 16. decembra.

U svojoj izjavi pod zakletvom, Đoković je rekao da je 'testiran i dijagnostifikovan' 16. decembra. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima je kazna zatvora od pet godina - piše "Di Ejdž" (The Age).

 

 

U međuvremenu, konačna odluka o Novakovoj vizi, koja je u rukama ministra za imigracije Aleksa Houka, prolongirana je za četvrtak, a srpski as se oglasio putem Instagrama, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Slobodan

12.01.2022 08:23

Novak ce ih rasturiti u igri Nadal izgubio sa 6 nula za novaka.Sad kazu Australiske vlast izvrsio pogazio neku zakletvu 5 g.Robine .Srbi nedajte Novaka oterajte rio tinto sto oni rade novaku vlas da uradi rio tintu..Novace rasturi ih ko bugarzkj skupstini da tvij lik bude uklesamn ko nepobedivi srbin .Zlo nad zlocinom proti u sfbije i novaka .Isterajte narode Rio tinto nedajte svoju zemlju da nebi bili Robovi zlih i podmuklih Brritsnaca

Odgovori 23 14
Mile

12.01.2022 09:57

E moj Đoko lažeš ko pas. pravi si mi ti ego manijak

Odgovori 11 33
Ja neko

12.01.2022 21:26

@Mile - On se dokazao i zaradio, nema on da se prodaje da je bilo sta sto nije, jer je on pokazao da je sve, da moze biti uzor svakome u svakom pogledu.

С,ава

12.01.2022 11:05

Па то је та западна култура и демократија.Нолета на подао начин преварили и то на Божић, да би се у само њиховом стилу изживљавали и онемогућили да освоји више ни један трофеј...... Јер није из крвавохумане западне алијансе!

Odgovori 21 10