NOVAK IH SATERAO U MIŠJU RUPU: Trese se Australija - Đoković pred POBEDOM KARIJERE!

Autor:

Sport

12.01.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, prvi reket sveta, pobedio je Federalni sud Australije, a da li će i ministra za imigracije Aleksa Houka nećemo saznati ni u sredu!

NOVAK IH SATERAO U MIŠJU RUPU: Trese se Australija - Đoković pred POBEDOM KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Naime, odluka o ukidanju Noletove vize prolongirana je bar do četvrtka, ali razlog ide u prilog Srbinu. Naime, Đokovićev pravni tim podneo je dodatnu dokumentaciju koja može samo da pomogne da se "slučaj Novak" reši onako kako svi priželjkujemo, a pravda nalaže.

Advokati gospodina Đokovića nedavno su dostavili dugačke podneske i prateću dokumentaciju za koju se kaže da je relevantna za moguće ukidanje vize gospodina Đokovića. Ovo će uticati na vremenski okvir - naveo je Houkov portparol.

 

 

Australijski mediji, koji nikako nisu naklonjeni prvom nosiocu "Ozi Opena", nerado priznaju da protokom vremena Novakove šanse da zaigra u Melburnu rastu. Žreb za Australijan Open zakazan je za sutra, dok prvi Grend slem sezone počinje 17. januara. Nadamo se sa Noletom na terenu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading