BOLJE ĆUTI! Vuletić hteo da ponizi birače SNS, pa ispao glup

Autor: Republika

Vesti

03.12.2021

10:48

Bivši potpredsednik FK Partizan, ali i vanredni profesor Pravnog fakulteta, propisno se obrukao na Tviteru pošto je pokazao elementarno neznanje iz svoje oblasti

BOLJE ĆUTI! Vuletić hteo da ponizi birače SNS, pa ispao glup

ST/Aleksadnar Nalbantjan, Strahinja Aćimović

Vladimir Vuletić, osnivač pokreta "Crno na belo" i bivši potpredsednik FK Partizan, pošteno se izblamirao na društvenoj mreži Tviter.

U želji da ismeje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vuletić, koji je i vanredni profesor Pravnog fakutleta, pokazao je elementarno neznanje.

- Oni, kojima se on obraća, ne znaju ni za condictio sine qua non (uslov bez kog se ne može), ni za contradictio in adiecto (suprotnost u svojoj osnovi). Njegov nivo je pax domus penis bonus - napisao je Vuletić na Tviteru.

Međutim, profesor Vuletić, poznat i kao brat Veljka Belivuka, je pokazao da ne zna razliku između conditio (uslova) i condictio (neosnovanog obagaćenja). To je nešto što bi i student, a kamoli profesor Rimskog prava na Pravnom fakutletu morao da zna. Ne kaže se condictio sine qua non, već conditio sine qua non.

Printscreen

Tvit Vuletića kojim je pokazao neznanje

 

Komentari (4)

Loading
Pera

03.12.2021 11:26

Ljudi kao Vladimir Vuletić imaju tu nesreću da ne umeju ni da pocrvene, niti da se stide. Jadan i bedan profersor, neka služi kao primer jednog univerzitetskog profesora.

kiki

03.12.2021 23:23

Jadan profo, opet mu podmetnuli vanilij secer pa se pogubio. Sav se zaokruzio od besa, eksplodirace jedan dan.

ZAvram

04.12.2021 01:07

Професор простачина! Зна се шта је њему у глави, у мислима, у устима... О томе и пише... Трабуња, као непросвећена бараба, уместо да помогне тужилаштву у борби против организованог криминала... Ах, да, како да поткаже свога батицу... Универзитетски професор... Земљо, отвори се!

Bole

04.12.2021 07:37

Zaista neobičan čovek i profesor. Sve suprotno od onoga kako treba. Stalno se svadja, uvek nervozan, svi mu smetaju, svi su neznalice,… Neobična pojava: fizički, energetski, duhovno. Istina, nema dileme da čovek ima kvakitete, no, svrstao bih ga u “energetske vampire” koji su naporni bez efekta i na kraju je za izbegavati.