(VIDEO) LJUBI GA BRAT! Poslušajte transkript razgovora Velje Nevolje i Vuletića koji je ekskluzivno prvi objavio Srpski telegraf!

Autor:

Hronika

08.03.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti je procureo i ekskluzivni snimak transkripta razgovora bivšeg potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića i Veljka Belivuka koji je da podsetimo, ekskluzivno prvi objavio Srpski telegraf i portal Republika.

RepublikaFoto: Starsport/ST/N. PANČIĆ
Vladimir Vuletić i Veljko Belivuk

Bivši potpredsednik FK Partizan, profesor Vladimir Vuletić kaže da se zalaže za borbu protiv organizovanog kriminala, ali da ona bude, kako je naveo - univerzalna, a ne da se vodi na TV suđenjima.

Sa uhapšenim vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom, zvani Velja Nevolja, rekao je da se čuo samo jednom - u vezi sa stvarima oko Partizana, jer je, kako je naveo u opisu njegovog posla bila i komunikacija sa navijačima.

Foto: Naslovna strana Srpskog telegrafa

Sada se u javnosti pojavio i audio snimak transkripta razgovora njih dvojice, a koji je ekskluzivno prvi objavio Srpski telegraf

Poslušajte kako je tekao njihov razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Zeljko

08.03.2021 19:42

E moj Partizane šta si sebi dozvolio, svi ovi treba da idu na robiju.

Ivana

08.03.2021 19:47

Uzalud se Vuletić napadom pokušao odbraniti, ali istina izađe na videlo. Eto ko je s kim u sprezi i ko je čiji, ko s kim sarađuje...

TM

08.03.2021 19:52

Klupko se obmotava. Zarad sopstvenih poena radili su o glavi Predsednika. Nedopustivo.

Slobodan

08.03.2021 20:07

Vuletića odmah treba strpati u zatvor i osuditi ga na najveću moguću kaznu.