BEDE LJUDSKE! Opozicionari navijali protiv svoje države: Priželjkivali poraz reprezentacije da bi za to optužili Vučića

Autor: B. Bojić - T. Bujišić

Vesti

15.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijska pobeda fudbalske reprezentacije u Portugalu, koja Srbiju direktno vodi na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine, izazvala je potres u celoj Evropi i svetu, a imuni nisu ostali čak ni oni susedi koji su poslovično zavidni na sve naše uspehe. Tako su čak i Hrvati i Bosanci i Slovenci oduševljeni preksinoćnom igrom i plasmanom "orlova" na Mundijal.

BEDE LJUDSKE! Opozicionari navijali protiv svoje države: Priželjkivali poraz reprezentacije da bi za to optužili Vučića

Foto: instagram.com/starsport/ST/N.PANČIĆ

Za razliku od njih deo opozicije i glasila naklonjena lideru SSP Draganu Đilasu žestoko obrukali, pokazujući dosad neviđenu zlonamernost i svu bedu svog političkog delovanja.

Ismevali su podršku koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pružio fudbalerima pred put u Lisabon, a onda su po viđenoj matrici praktično priželjkivali poraz sopstvene države samo da bi podrugljivo "dokazivali" po društvenim mrežama i svojim medijima "da je šef države baksuz". Unapred su likovali nad iščekivanim porazom, a nisu poštedeli ni igrače, samo zato što im je Vučić obećao milionsku nagradu ako pobede.

JADNO, NAJJADNIJE

Demolirao ih je pobednički gol Aleksandra Mitrovića u 90. minutu. I opet su, po ko zna koji put, debelo omanuli - nacija, pa i komšije, slave trijumf Srbije. Uz medije naklonjene Đilasu u toj matrici "nije važno što je protiv Srbije, samo da je protiv Vučića" istakli su se i potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića i dramaturg Siniša Kovačević, koji je na Tviteru napisao:

Vučić i Dodik: Po dve dunjevače za svaki gol

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom nazdravio zbog velike pobede srpskih fudbalera protiv Portugala.

Republika

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

- Predsednik Dodik i ja nazdravili smo sa po dve dunjevače srpskim fudbalerima za veliku pobedu u Lisabonu. Računali smo, jedna čašica - jedan gol, pa smo morali da popijemo po dve. Inače, plan nam je da zamolimo naše reprezentativce da sledeće godine dođu bar do polufinala na FIFA svetskom kupu u Kataru 2022. i donesu sreću našem narodu ma gde da živi. Mada, problem nastaje ako za svaki gol budemo morali da popijemo po jednu čašicu - naveo je predsednik ka Instagram nalogu "Buducnostsrbijeav".

- Ono što je sedelo u avionu za Portugal teško je bar pola milijarde dolara. U bolesnoj potrebi za publicitetom on je ušao među multimilionere i obećao im još milion evra našeg novca. Ako pobede. Postoji li jedan od njih koji će naš novac odbiti. Ili ga dati nekoj nesreći. Ako pobede.

Akademik Dušan Teodorović, žestoki navijač opozicije, nije krio zadovoljstvo prognozirajući poraz reprezentacije.

Omaklo im se

Od ruganja do istine

Republika

Foto: printscreen

 
Republika

Foto: printscreen

 

Uoči utakmice Srbija-Portugal, portal Direktno, pod kontrolom Đilasa, napao je predsednika Vučića zbog obećanja da će dati fudbalerima milion evra ako pobede. U ludoj želji da po svaku cenu ocrne Vučića napravili su salt mortale - i tako sasvim slučajno napravili presedan i napisali istinu. U tekstu o Vučićevom obećanju napisali su: "Kakva država, takav i fudbal!" I zaista, istina - pobednička država i pobednički fudbal!

- Uđe u avion i obećava im milion evra (narodnih para) za pobedu. Prethodnog dana su građani nekako skupili 2,5 miliona evra za obolelo dete. Loptačko rukovodstvo viri iza njega i jedva čeka da mu tapše. U nedelju navijam za obolelu devojčicu Vanju Malović - napisao je Teodorović.

Uplaćena premija, fudbaleri nagradu namenili deci za lečenje

 

Na račun Fudbalskog saveza Srbije država je prebacila milion evra za pobedu nad reprezentacijom Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Time je ispunjeno obećanje predsednika Vučića, koje im je dao pred odlazak u Lisabon. A dogovor naših reprezentativaca je da premiju od milion evra, koja im sleduje od države uplate onima kojima je to najpotrebnije, našoj deci za lečenje.

DNO DNA

Bivši potpredsednik FK Partizan i osnivač pokreta Crno na belo Vladimir Vuletić čak se obradovao golu koji je reprezentacija Srbije primila od Portugala u drugom minutu utakmice.

U pokušaju da budu vickasti, ispali smešni

 

Nekih šest sati pred utakmicu Srbija-Portugal na portalu Direktno, pod kontrolom Đilasa, objavljen je tekst "Đilas obećao Portugalcima pet miliona evra", naglašavajući na kraju da je "ironičan i nastao u svrhu humora i zabave". U nameri da valjda budu vickasti u ismevanju milionske nagrade koju je predsednik Vučić obećao reprezentativcima u slučaju pobede, ispali su smešni.

- Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas obećao je Kristijanu Ronaldu i ostalim igračima reprezentacije Portugala pet miliona evra ukoliko pobede Srbiju u završnom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Na ovakav potez lider SSP se odlučio da bi, kao osvedočeni vučićomrzac, pokušao da omete sportski razvoj Srbije za koji je isključivo zaslužan lider SNS i niko više - navodi se i dodaje da je, logično, sve to je izazvalo ljubomoru kod Đilasa, koji hoće da pukne od muke kad vidi kako Vučić geniozno upravlja srpskim sportskim brodom.

Šta će se dogoditi, ostaje nam da vidimo večeras u direktnom prenosu, naveli su. Videli smo svi...

- Tako to bude kad te baksuz isprati na put - napiso je Vuletić na Tviteru.

Ovakvi potezi opozicije, ocenjuju sagovornici Srpskog telegrafa, dokaz su da uvek, i kad se pomisli da su dotakli dno, oni nadmaše sebe u jadnosti i pokvarenosti.

Vređaju Stojkovića, kao i Đurića

 

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Na društvenim mrežama selektora fudbalske reprezentacije porede sa ambasadorom Markom Đurićem zbog njegovog aplaudiranja predsedniku Srbije. Naime, dok se šef države Aleksandar Vučić obraćao fudbalerima u avionu, Stojković, koji je stajao tik uz Vučića, krenuo je da aplaudira, ali je, shvativši da Vučić nije završio, zastao, zbog čega su ga tviteraši "razapeli" na ovoj mreži.

Piksija pljuvali i kad je došao na otvaranje fabrike

Dragan Stojković našao se na meti napada i kada je krajem 2020, zajedno sa Vučićem, prisustvovao polaganju kamena temeljca za otvaranje fabrike guma japanske kompanije "Toyo Tires". Stojkovića su tada napadali šta će on na tom događaju, a bilo je i onih koji su na društvenim mrežama predviđali da će sigurno dobiti neku funkciju (u toj fabrici). Piksi je, inače, više godina proveo u Japanu kao igrač, kasnije i trener Nagoje.

- Raduju se svaki dan i broju umrlih od korone, misleći da će im to doneti neki procenat glasova više, pa zašto onda ne bi navijali protiv sopstvene zemlje u fudbalskoj utakmici. Kad god pomislite da ne mogu biti gori, oni se svojski potrude da budu još jadniji i bedniji - konstatuje za naš list predsednik IO SNS Darko Glišić.

Evo šta su rekli

 

Siniša Kovačević potpredsednik NS i dramaturg

Republika

Foto: youtube.com/Bez Cenzure - Zvanični kanal

Siniša Kovačević

Ono što je sedelo u avionu za Portugal teško je bar pola milijarde dolara. U bolesnoj potrebi za publicitetom on je ušao među multimilionere i obećao im još milion evra našeg novca. Ako pobede. Postoji li jedan od njih koji će naš novac odbiti. Ili ga dati nekoj nesreći. Ako pobede.

Dušan Teodorović akademik

Republika

Foto: printscreen/N1

Dušan Teodorović

Uđe u avion i obećava im milion evra (narodnih para) za pobedu. Prethodnog dana su građani nekako skupili 2,5 miliona evra za obolelo dete. Loptačko rukovodstvo viri iza njega i jedva čeka da mu tapše. U nedelju navijam za obolelu devojčicu Vanju Malović!

Vladimir Vuletić osnivač "Crno na belo"

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Vuletić

Tako to bude kad te baksuz isprati na put

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić misli da je "velika greška antivučićevaca što na život gledaju isključivo iz ugla svoje lične pokvarenosti.

- Pa se onda čude kad im se to o glavu olupa. Kao što je to sada slučaj - zaključio je Krstić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Očajno pero

15.11.2021 20:23

Kada pogledam ove teatralne egomanijake, naprosto ne znam dal su lepši ili pametniji. Kada ih vidiš pitaš se daj da plačeš ili da se smeješ.

Odgovori 10 1
aleksandar

15.11.2021 22:44

Sta ocekivati od Vuletica nakaze gubave. Treba ga ispitati u vezi onih zlocina na stadionu u Humskoj posto postoje snimci kad prica sa onim glavosecom i jedan se drugom nesto zahvaljuju

Deda

16.11.2021 10:48

@aleksandar - Jos malo, pada i taj smrad.