EPS ŽELI DA IZAĐE U SUSRET I OMOGUĆI GRAĐANIMA DODATNO VREME DA IZMIRE SVOJE OBAVEZE: Produžen rok za plaćanje računa za struju

Autor:

Vesti

28.11.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani mogu da ostvare pravo na popust na račun za struju od pet odsto za redovno plaćanje.

EPS ŽELI DA IZAĐE U SUSRET I OMOGUĆI GRAĐANIMA DODATNO VREME DA IZMIRE SVOJE OBAVEZE: Produžen rok za plaćanje računa za struju

Foto: shutterstock, eps

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je do 30. novembra produžila rok dospeća računa za električnu energiju za domaćinstva za oktobar 2023. godine.

Iako se situacija sa dostavom računa normalizovala, na taj način EPS želi da izađe u susret i građanima omogući dodatno vreme da izmire svoje obaveze i ostvare pravo na popust na račun za struju od pet odsto za redovno plaćanje.

Iz EPS-a podsećaju da je građanima na raspolaganju i portal "Uvid u račun" (https://portal.eps.rs/), koji je namenjen svim kupcima na garantovanom snabdevanju, a koji je pokrenut 1. novembra i rezultat je modernizacije i unapređenja poslovnog sistema te kompanije.

- Ovaj portal omogućava brz i jednostavan pristup e-računu odmah po formiranju, kao i bezbedno i brzo plaćanje bez odlaska u poštu ili banku, i tu mogućnost do sada je iskoristilo više od 242.000 korisnika - ističe se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading