EPS SPREMIO NEVEROVATNE OLAKŠICE! Popusti 40 odsto na račun za struju - uvodi se i novi portal "Uvid u račun"!

Autor:

Vesti

17.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Elektroprivreda Srbije" nastavlјa modernizaciju i unapređenje poslovanja u segmentu odnosa sa korisnicima, i plan je da početkom 2024. godine, u narednoj fazi digitalizacije, bude dostupna i mobilna aplikacija "Uvid u račun“"

EPS SPREMIO NEVEROVATNE OLAKŠICE! Popusti 40 odsto na račun za struju - uvodi se i novi portal "Uvid u račun"!

Foto: shutterstock, eps

Elektroprivreda Srbije uvodi novu uslugu za domaćinstva i male kupce električne energije - portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje. Od 1. novembra, ova usluga je dostupna na sajtu Elektroprivrede Srbije.

Portal pod nazivom "Uvid u račun" omogućiće brz i jednostavan pristup e-računima odmah po formiranju mesečnog zaduženja. Ova nova funkcionalnost omogućiće korisnicima da pregledaju račune, uplate i uvide u svoju potrošnju električne energije na efikasan način.

Pored pregleda računa, korisnici će imati mogućnost da pristupe arhivi računa i uplata za prethodne tri godine, kao i detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama. Registracija i prijava na portal će biti jednostavni i lako dostupni svim korisnicima.

Foto: Shutterstock

 

Jedna od velikih novina je i mogućnost elektronskog plaćanja računa bez odlaska u poslovnice platnih institucija. Korisnici će moći da izvrše plaćanje putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) ili platnim karticama Dina, Visa i MasterCard.


Još jedna korisna funkcija portala je mogućnost pregleda i plaćanja računa za više mernih mesta u različitim regionalnim područjima Republike Srbije, sve sa jednog naloga. Ovo će olakšati proces plaćanja i uštedeti vreme korisnicima.

U narednoj fazi digitalizacije, koja je planirana za početak 2024. godine, Elektroprivreda Srbije će aktivirati i mobilnu aplikaciju "Uvid u račun", koja će omogućiti još jednostavnije korišćenje ove usluge.

Korisnicima će biti dostupna i opcija podnošenja prigovora na račun (reklamacije) do kraja ove godine. Ova nova usluga će omogućiti efikasnije rešavanje problema i povećati zadovoljstvo korisnika.

Foto: pixabay.com/EPS

 

Svi regionalni portali će prestati sa radom, a korisnici će uz registraciju na novi portal dobiti pristup tehnički unapređenoj verziji sa novim korisničkim funkcijama.

Na raspolaganju je i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine, kao i detalјan pregled potrošnje po zonama i tarifama. Domaćinstvima koja smanje potrošnju električne energije tokom ove grejne sezone EPS odobrava popust od 20 do 40 odsto popusta na mesečni račun, što je više nego prošle zime. Domaćinstva koja smanje potrošnju za pet do 15 odsto u odnosu na isti mesec u prethodne dve godine u kom je ostvarena veća potrošnja, imaju popust od 20 odsto.

Za uštedu od 15 do 20 odsto umanjenje je 25 odsto, a za uštedu od 20 do 25 odsto obračunava se 30 odsto popusta. Za domaćinstva koja smanje potrošnju električne energije za 25 do 30 odsto popust iznosi 35 odsto, dok najveći popust od 40 odsto ostvaruju oni koji smanje potrošnju za više od 30 odsto.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading