SRBIJA JE DANAS PONOSNA I SAMOUVERENA I ZATO - NE SME DA STANE! Arno Gujon i potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Irena Vujović u poseti porodici Pejušković (FOTO+VIDEO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arno Gujon je ponovio da je danas Srbija ponosna i samouverena, te da je to naša otadžbina, otadžbina naše dece, naših unuka i celog srpskog naroda, ma gde da živi.

SRBIJA JE DANAS PONOSNA I SAMOUVERENA I ZATO - NE SME DA STANE! Arno Gujon i potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Irena Vujović u poseti porodici Pejušković (FOTO+VIDEO)

Foto: sns.org

Kandidat sa liste "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!" Arno Gujon, zajedno sa potpredsednicom Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irenom Vujović, posetio je porodicu Pejušković i razgovarao sa najstarijim članovima porodice.

- Srbija je danas na raskršću puteva, ili će Srbija da nastavi da ide napred, da se razvija, da bude ponosna na sebe, na svoju istoriju, uz jaku veru u svoju budućnost. Ili će Srbija da stane, i da se vrati unazad, u vreme kada se stidela svojih heroja, od Paštrika do Košara, kada se stidela svojih stradalnika, od Jasenovca do NATO bombardovanja - rekao je Gujon.

 

 

Arno Gujon je ponovio da je danas Srbija ponosna i samouverena, te da je to naša otadžbina, otadžbina naše dece, naših unuka i celog srpskog naroda, ma gde da živi, i zato "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Sanja

17.11.2023 13:28

Danas nasa Srbija je zemlja koja je bolja nego ranijh godina , nasa Srbija danas je zemlja koja ide napred i koja msili na građane Srbije i baš zato naša Srbija ne sme da stane

Mina

17.11.2023 13:28

Takva će ostati,narod će to potvrditi 17.decembra.

Ivan

17.11.2023 13:31

Srbija je danas mesto gde se bolje zivi , mesto gde se ulaze u buducnist građana Srbije i bas zato nasa Srbija mora da nastavi da ide napred putem bolje i jace buducnosti i zato 17 Decembra građani Srbije ce izabrati da nasa Srbija nastavi da ide naored ka boljoj i lepšoj buducnosti

Bojan

17.11.2023 13:32

Srbija je danas mesto gde se bolje zivi , mesto gde ima nade , ova Srbija je danas je Srbija bolje buducnosti i bas zato nasa Srbija ne sme da stane i ona mora da nastavi da ide napred ka boljoj i uspesnijoj Srbiji