ZATO DONOSIMO MAMOGRAFE I MAGNETE, DA IMAMO ZDRAVE LJUDE! Vučič: Nećemo da vam se sklanjamo, nećemo da bežimo, jer mi drugu otadžbinu nemamo!

Autor:

Vesti

12.11.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoćemo da imamo zdravu decu, hoćemo da nam deca imaju posao i hoćemo da se borimo za to, rekao lider Srbije u Smederevu.

ZATO DONOSIMO MAMOGRAFE I MAGNETE, DA IMAMO ZDRAVE LJUDE! Vučič: Nećemo da vam se sklanjamo, nećemo da bežimo, jer mi drugu otadžbinu nemamo!

Foto: FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIĆ/ bs

Predsednik Republike Srbije obratio se u Smederevu na Trećem predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ gde je pozvao narod da izađe na izbore 17. decembra.

- Pozivam vas da izađemo na izbore, da kažemo da mi brinemo o Srbiji, da zato donosimo mamografe i magnete, da hoćemo da imamo zdrave ljude, zdrave žene, majke, sestre, da hoćemo da imamo zdravu decu, hoćemo da nam deca imaju posao i hoćemo da se borimo za to. I nećemo vama samo zato što ste bahati, samo zato što ste katančili naše fabrike i samo zato što pretite, nećemo da vam se sklanjamo, nećemo da bežimo jer mi drugu otadžbinu nemamo i borićemo se za svoju Srbiju. Borićemo se i izborićemo se i pobedićemo ih 17. decembra. Do pobede, za Srbiju našu - Srbija ne sme da stane! Do pobede - živela Srbija - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (35)

Loading
Nebojša

12.11.2023 13:56

Hvala predsedniku što nije ukrao pare kao što su ljudi iz predhodne vlasti, nego je kupio ove skupe aparate da bi se narod lečio.

Helena A

12.11.2023 13:59

Ulaganje u medicinsku opremu je briga za zdravlje gradjana Srbije.

Milenko

12.11.2023 13:59

Ulaganja u zdravstveni sistem nikada nisu bila veća!

Jelena

12.11.2023 14:10

Samo zdrava nacija je uspešna nacija. Zato je Vučiću stalo do zdravlja gradjana pogotovo žena pošto su one stub svega.