20 GODINA NISMO SMELI DA SPOMINJEMO SRPSKE VLADARE NA ULICAMA BEOGRADA! Vučić: Čak 70 godina nismo snimili film o Jasenovcu!

Autor:

Vesti

12.11.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Smederevu.

20 GODINA NISMO SMELI DA SPOMINJEMO SRPSKE VLADARE NA ULICAMA BEOGRADA! Vučić: Čak 70 godina nismo snimili film o Jasenovcu!

Foto: printscreen/Vesti TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obatio se okupljenim građanima na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Vučić je govorio o povećanju penzija, napadima na njega i vladajuću stranku, kao i o predstojećim izborima.

U jednom momentu, osvrnuo se na činjenicu da je u Srbiji dugo bilo zabranjeno govoriti o srpskom stradanju, kao i o našim vladarimo, ali da se sve promenilo.

Vučić je istakao to da niko ne govori o tome da 70 godina nismo napravili film ili predstavu o Jasenovcu.

- Znate li da 20 godina nismo hteli da damo imena ulica i bulevara po junacima sa Košara, da nismo smeli srpske vladare, srpske kraljeve spominjemo na ulicama Beograda. Danas se to promenilo - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (40)

Loading
Ina

12.11.2023 13:28

Nismo smeli da spomenemo žrtve i živote date za otađzbinu, ali danas to sve s ponosom kažemo jer imamo sigurnu Srbiju i veliku podršku predsednika.

Jelena

12.11.2023 13:32

Svi su se plašili da snime film o Jasenovcu. Kao da su se stideti svoje istorije. Samo je Vučić uspeo da snimi film ne stideći se svoje istorije.

Jelena

12.11.2023 13:33

Srbija nije smela 20 godina da spomene zločin u Jasenovcu. Bojali su se. Vučić je snimio film o Jasenovcu koji pokazuje stradanje srpskog naroda.

Milenko

12.11.2023 13:34

Zato što u vreme bivšeg režima država nije bila samostalna i nezavisna, danas je to drugačije.