"PODRŽAVAM VUČIĆA ZBOG NAŠEG KOSOVA I METOHIJE": Gujon pustio glas na skupu u Smederevu: Predsednik je Srbima vratio ponos!

Autor:

Vesti

12.11.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kaže Gujon, ostao je u Srbiji jer ga je srpski narod prihvatio kao nekog svog.

"PODRŽAVAM VUČIĆA ZBOG NAŠEG KOSOVA I METOHIJE": Gujon pustio glas na skupu u Smederevu: Predsednik je Srbima vratio ponos!

Foto: printscreen/Vesti TV

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, obratio se u Smedervu na Trećem predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ gde je ispričao kako je izgledao njegov dolazak u Srbiju.

- Da mi je neko rekao 2004. kada sam pakovao kofer da odnesem pomoć žrtvama pogroma na KiM da ću danas biti ovde - ne bih mu ni u snu poverovao. Ali život je čudo, a ko ne veruje u čuda, čudo mu se nikada neće ni dogoditi - rekao je Gujon. 

Ispričao je kako je izgledao njegov dolazak u Srbiju. 

- Došao sam zbog laži koje su se širile o srpskom narodu, zbog svojih roditeljima koji nisu verovali u te laži, hteo sam da upoznam i ja te moderne Gale, koji ponosno stoje.

- Srbi su kao hrast, možete ga silom oboriti ili iseći, ali se saviti nikada neće - citirao je Gujon Alfons de Lamartin. 

Kako kaže, ostao je u Srbiji jer ga je srpski narod prihvatio kao nekog svog. 

- Zato želim da se borim zajedno sa vama, sa predsednikom Vučićem, da se borim za našu Srbiju, za otadžbinu naše dete, naših unuka - rekao je on. Dodao je da je Srbija trenutno na raskrsnici - na jednoj strani je buudućnost, na drugoj vraćane u prošlost i vreme kada se Srbija stidela svojig heroja. 

Kako kaže, predsednika Vučića podržava zbog našeg Kosova i Metohije, ali i dobrih rezultata - izgradnja škola i bolnica, zato što je Srbima vratio ponos - poručio je Gujon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Sa

12.11.2023 13:02

Korak po korak, izašli smo iz krize zahvaljujući ovoj vlasti,predsednik Srbije je svima vratio ponos je neda KiM i brine o gradjanima Srbije

Ena

12.11.2023 13:39

Vučić nikada neće priznati nezavisnost Kosova i zato posle izbora Srbija ne sme da stane.

Danijela

12.11.2023 13:47

Свака част Гујону, Французу који воли Србију као да му је кућа родна!

Jelena

12.11.2023 14:56

Arno brat Srbin je održao fantastičan govor u Smederevu.