ISPLATA PENZIJA ZA OKTOBAR: Ne zaboravite da je uvećana za 5,5 odsto!

Autor:

Vesti

30.10.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za oktobar 2023. godine:

ISPLATA PENZIJA ZA OKTOBAR: Ne zaboravite da je uvećana za  5,5 odsto!

Foto: Wikipedia

Penzionerima samostalnih delatnosti oktobarska penzija biće isplaćene 2. novembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata oktobarskih penzija biće 4. novembra na tekuće račune, a od 6. novembra počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Za penzionere iz kategorije zaposlenih, isplata oktobarskih penzija preko tekućih računa je 10. novembra, a od 13. novembra počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata oktobarskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 10. novembra 2023. godine.

Podsećamo sve korisnike da je oktobarska penzija uvećana za 5,5 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading