EVO KADA KREĆE ISPLATA PENZIONERIMA PENZIJSKOG I INVALIDSKOG OSIGURANJA: Republički fond izdao saopštenje

Autor:

Vesti

30.01.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svim pezionerima januarske penzije su uvećane za 12,1 odsto.

EVO KADA KREĆE ISPLATA PENZIONERIMA PENZIJSKOG I INVALIDSKOG OSIGURANJA: Republički fond izdao saopštenje

Foto: PIO fond

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za januar 2023. godine.

Penzionerima samostalnih delatnosti januarske penzije biće isplaćene 2. februara 2023. godine na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata januarskih penzija biće 4. februara 2023. godine na tekuće račune, a od 6. februara dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za januar za penzionere iz kategorije zaposlenih biće 10. februara 2023. godine na tekuće račune u bankama, a od 9. februara počeće isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata januarskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 10. februara 2023. godine. 

Svim pezionerima januarske penzije su uvećane za 12,1 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading