STANOVI ČEKAJU NOVE VLASNIKE! Večeras izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"!

Autor:

Vesti

28.10.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru ovogodišnje "Uzmi račun i pobedi" nagradne igre, planirano je još samo tri izvlačenja u kojima će srećni dobitnici imati priliku osvojiti ukupno šest stanova u Beogradu. Treće izvlačenje će biti održano danas u 18 časova i možete ga pratiti uživo na Prvom programu RTS-a.

STANOVI ČEKAJU NOVE VLASNIKE! Večeras izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"!

Foto: Printscreen/https://www.uzmiracun.rs/-nagradna-igra-2023

U ovom izvlačenju dva srećna dobitnika postaće vlasnici dvosobnog stana u Zemunu.

Od početka nove nagradne igre u januaru 2023. godine do danas, građani su otvorili čak 1.008.416 korisničkih naloga u okviru aplikacije Uzmi račun i pobedi, što je, kako navodi Vlada Srbije, neverovatno dobar odziv i govori o izuzetno visokom nivou odgovornosti građana u borbi protiv sive ekonomije.

Aplikacija "Uzmi račun i pobedi", koju su razvili Poreska uprava i Ministarstvo finansija, je potpuno besplatna za korišćenje i može se preuzeti preko mobilnog telefona. Vlada poziva sve građane koji to još uvek nisu učinili, da instaliraju aplikaciju i skeniraju račune – jer tako ne samo da imaju šansu da osvoje stan, već daju važan doprinos zdravoj ekonomiji i društvu.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. 

Kako se navodi, svi dobijaju kada siva ekonomija gubi!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading