ON JE VEČERAS DOBIO STAN! Aleksa je bio na večeri kad mu je koleginica sa fakulteta javila SREĆNU VEST: "Mislio sam da je šala" (FOTO)

Autor:

Vesti

14.10.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Vesić kaže da u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" učestvuje od početka, a posrećilo mu se sa računom u vrednosti od 3.500 dinara.

ON JE VEČERAS DOBIO STAN! Aleksa je bio na večeri kad mu je koleginica sa fakulteta javila SREĆNU VEST: "Mislio sam da je šala" (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS

Aleksa Vesić srećni je dobitnik jednoiposobnog stana od 46 kvadrata u naselju Zemunske kapije u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

"Možda zvučim smireno, ali verujte da nisam, u šoku sam", kaže 27-godišnji student Ekonomskog fakulteta na početku razgovora za Kurir.

 

Lepa vest zatekla ga je daleko od rodnog Lazarevca.

"Trenutno sam u Mostaru, bio sam na večeri"...

A onda je doživeo istinski šok, i to onaj pozitivni.

"Koleginica sa fakulteta mi je poslala poruku da sam dobio stan. Potom još jedan drug, zatim i roditelji... Na trenutak sam pomislio da je šala, ali sam shvatio da nije, jer sam verovao da je moguće da dobijem stan", iskren je Aleksa.

On dodaje da u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" učestvuje od početka, a posrećilo mu se sa računom u vrednosti od 3.500 dinara.

"Nisam siguran gde sam to bio u kupovini, verovatno je račun iz supermarketa".

Kako kaže, studije privodi kraju, pa veruje da će se preseliti u taj novi stan.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading