Oglasio se predsednik Vučić: PONOSAN SAM ŠTO I DALJE PRIVLAČIMO INVESTITORE

Autor:

Vesti

28.09.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srbije je u objavi na svom Instagram profilu istakao kako je ponosan na sve radnike proizvodnih pogona, kao i zbog činjenice da se i dalje množi broj stranih investicija u Srbiji.

Oglasio se predsednik Vučić: PONOSAN SAM ŠTO I DALJE PRIVLAČIMO INVESTITORE

Foto: TANJUG/M. Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona fabrike “Grundfos” u Inđiji.

Sada se predsednik oglasio na svom Instagram profilu i istakao da je ponosan na sve radnike i zbog sve većeg broja investitora u Srbiji.

Srećan sam što u Inđiji otvaramo novu fabriku nama već dobro poznate kompanije. Ponosan sam što i dalje privlačimo investitore, to su velike i važne vesti za našu zemlju i nadam se da ćemo tako nastaviti – napisao je predsednik.

- Dodatnih 17.000 kvadratnih metara, 250 novih radnih mesta. Ponosan sam na sve ljude koji ovde rade, na sve divne radnike... Grundfos je danas u top deset izvoznika kompanija iz Srbije... - može se pročitati u propratnom videu koji je predsednik objavio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading