Osmo kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

30.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk 1912 (Kula) – Radnički 1912 (Sombor) (subota, 1. oktobar, 15:30)

Osmo kolo Srpske lige – grupa Vojvodina, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Kuljani su solidno 9. na tabeli i od starta šampionata igraju po sistemu toplo-hladno. Kod kuće je Hajduk veoma dobar, u tri kola zaradio je sedam bodova pa je to jedna od činjenica koje mogu da pomognu pred meč sa liderom.

 

Radnički iz Sombora za sada deluje veoma ubedljivo. Posle sedam utakmica upisao je šest pobeda, uz pomalo neočekivani poraz u Belegišu, a u Kulu dolazi sa serijom od tri vezana trijumfa. Jasno je da Somborci žele plasman u Prvu ligu, a trenutno imaju tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Jedinstvo iz Stare Pazove.

U poslednje tri sezone sastali su se Kuljani i Somborci pet puta, a 4:1 u pobedama vodi Radnički. Prošle sezone u oba meča slavili su Somborci identičnim rezultatom 2:1.

U subotu, 1. oktobra od 15:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Srpske lige – grupa Vojvodina, između Hajduka 1912 iz Kule i Radničkog 1912 iz Sombora.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading