Poslanik Basta: Predsedniče, istina ih boli!

Autor: Republika

Vesti

22.09.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Jedinstvene Srbije Rade Basta uputio je punu podršku i pohvalu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog obraćanja na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku, za očuvanje državnih i nacionalnih interesa, kao i za hrabrost i odlučnost u zaštiti srpskog naroda, kako onih na Kosovu i Metohiji, tako i cele Srbije i Srba u regionu.

Poslanik Basta: Predsedniče, istina ih boli!

Foto: Republika

Rade Basta

- Svaki građanin Srbije može da bude ponosan na način na koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Ujedinjenim nacijama pokazao kako se brane principi i pravo, a liderima velikih sila poručio da se moraju vratiti poštovanju međunarodnih principa ukoliko zaista žele mir i stabilnost u svetu. I po ko zna koji put, predsednik Srbije, je ponovio da je Srbija odlučna da brani svoj integritet, istovremeno čuvajući mir i prihvatajući dužnost glavnog faktora stabilnosti u regionu Balkana. Naša dužnost kao građana Srbije je da pomognemo predsedniku Vučiću i na putu sprovođenja ekonomskih, društvenih i socijalnih reformi koje će Srbiju dovesti u red modernih evropskih zemalja - naveo je u pisanoj izjavi narodni poslanik Rade Basta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading