MILOŠ ĐOKIĆ JE PRESEKAO KROMPIR, A ONDA JE OSTAO U ŠOKU: Ovo je Božji znak - nadam se da će se dogoditi nešto pozitivno!

Autor: Republika

Vesti

26.11.2021

12:20

Znakovi su svuda oko nas, neki ih primećuju dok drugi pored njih lagano prolaze. Međutim, ono što je video Miloš Đokić i to u krompiru nemoguće je bilo ne uočiti, ali i shvatiti na sebi svojstven način. Krompir koji je želeo da spremi za ručak zauvek će mu, kako kaže ovaj mladić iz Kuršumlije, ostati urezan u pamćenju.

MILOŠ ĐOKIĆ JE PRESEKAO KROMPIR, A ONDA JE OSTAO U ŠOKU: Ovo je Božji znak - nadam se da će se dogoditi nešto pozitivno!

RINA

- Presekao sam krompir i u sredini sam ugledao dve linije koje se preklapaju, a koje liče na pravoslavni krst. Ovako nešto prvi put vidim, pogotovo u krompiru, čuo sam da se ljudima ukazivao krst na drvetu ali eto meni baš u krompiru - rekao je za RINU Miloš Đokić.

Do ovog krompira došao je sasvim slučajno, kupujući ga u lokalnoj prodavnici. Nikad ranije nije mu se dogodilo ništa slično.

- Shvatio sam to kao neki Božji znak, nadam se naravno da će to biti nešto pozitivno - dodaje Miloš uz osmeh.

Prema njegovim rečima u pitanju je kopaonički krompir koji se uzgaja u selu Igrište i na Kopaoniku. Karakteriše ga velika krupnoća ploda i organski sistem gajenja jer se uzgaja na većim nadmorskim visinama gde nema štetočina ni krompirove zlatice.

Komentari (0)

Loading