PROCUREO NOVI PLAN TAJKUNSKE OPOZICIJE: Akademika guraju u predsedničku trku! POZNATI SVI DETALJI!

Autor: Republika

Vesti

26.11.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunska opozicija okupljena oko Dragana Đilasa na sve načine pokušava da isturi pisca i akademika Dušana Kovačevića kao predsedničkog kandidata na izborima zakazanim za april sledeće godine.

PROCUREO NOVI PLAN TAJKUNSKE OPOZICIJE: Akademika guraju u predsedničku trku! POZNATI SVI DETALJI!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Lideri opozicije

Prema raspoloživim saznanjima, pregovori sa Kovačevićem traju već nedeljama, ali on još uvek nije prelomio da se kandiduje.

- O tome, međutim, ozbiljno razmišlja. Za sada je kao jedan od preduslova izneo to da neće da bude kandidat bilo koje stranke i da neće da ima javne nastupe sa Đilasom, Jeremićem, Lutovcem... - kaže izvor Informera iz samog vrha Đilasove Stranke slobode i pravde.

Komentarišući potencijalnu kandidaturu Kovačevića, politički analitičar Dejan Vuk Stanković ističe da ta kandidatura Kovačeviću nije potrebna.

Foto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

 

- Kovačević je moralno, intelektualno i politički znatno bolji kandidat i čovek od svih onih koji ga nagovaraju da ih na ovim izborima zastupa. Za njega bi bilo katastrofalno da bude "pokrivalica" za moralno nesavršenstvo i političku nemoć Đilasa - smatra Stanković.

On ističe i da je teško prognozirati kakve stavove bi Kovačević zastupao.

- Jer je u javnom angažmanu oscilirao od podrške DEPOS devedesetih, preko podrške G17, pa sve do podrške Vučiću u jednom trenutku - ocenio je analitičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Simic Dusica

26.11.2021 10:19

Srozao bi se poptpuno kao ličnost,da bude kandidat ispred takvih likova...

Goran Krstić

26.11.2021 10:24

Procureo je njima mozak odavno, a i akademikov će,ako dozvoli da ga gurnu u njihov ambis u kojem nema pametnih i iz koga nema izlaska!

Mala plava

26.11.2021 11:28

Kakva politika takav i kandidat

sara

26.11.2021 11:39

Opozicija bolje da ne izlazi na izbore, samo da se brukaju