DO KRAJA SEDMICE TOPLO, ALI KIŠOVITO! Od ponedeljka temperaturni šok i prve pahulje i u nižim predelima! EVO KAD STIŽE I "DEBELA" ZIMA!

Autor:

Vesti

25.11.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja ove sedmice čeka nas oblačno vreme, sa povremenom kišom ali i prilično visokim temepraturama za ovo doba godine, od 10 do 18 stepeni.

DO KRAJA SEDMICE TOPLO, ALI KIŠOVITO! Od ponedeljka temperaturni šok i prve pahulje i u nižim predelima! EVO KAD STIŽE I "DEBELA" ZIMA!

Foto: youtube.com/printscreen

Međutim, već u ponedeljak čeka nas temperaturni šok i nagli pad temperature i do deset stepeni. 

- U ponedeljak jače zahlađenje i sneg u brdsko-planinskim krajevima, ali i prve pahulje na jugu i zapadu Srbije, ali bez značajnijih snežnih padavina, tako da ćemo na pravi zimski scenario i dalje čekati - kaže meteorolog Đorđe Đurić.

On kaže da će već u sredu temepatura biti u blagom porastu i tako će biti sve do četvrtka kad nas čeka novo zahlađenje.

- U naredne dve nedelje imaćemo pravu vremensku klackalicu, biće tu i kiše, ali na onu pravu zimu i obilniji sneg ćemo i dalje čekati i takav scenario ne očekuje se ni narednih 15- ak dana - zaključuje Đurić. 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading