SUPER VERO UGOSTIO ŠAMPIONE! Paraolimpijci pokazali još jednom u čemu su najbolji!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret Paraolimpijskim igrama u Tokiju kompanija Veropoulos u saradnji sa Paraolimpijskim komitetom Srbije organizovao je druženje sa članovima parastonoteniske reprezentacije, koji su okupljenima održali svojevrsni javni čas stonog tenisa.

RepublikaFoto: Promo
Nada Matić, Borislava Perić Ranković, Mitar Palikuća i Maja Kosić

Ovom događaju, u ime jedne od najtrofejnijih paraolimpijskih reprezentacija, prisustvovali su Borislava Perić Ranković, dobitnica 20 medalja na evropskim i svetskim prvenstvima, što u pojedinačnoj, što u ekipnoj kategoriji, i osvajač četiri medalje na Paraolimpijskim takmičenjima; Nada Matić, osvajačica srebra i bronze na Paraolimpijskim igrama u  Rio de Žaneiru 2016. godine i Mitar Palikuća koji je na istim igrama osvojio bronzanu medalju.

 

Osim što su međusobno odmerili snage i pokazali spremnost za predstojeća takmičenja, predstavnici paraolimpijske stonoteniske reprezentacije su stoni tenis zaigrali i sa prisutnima. Događaj ispred prodajnog objekta Super Vero na Konjarniku okupio je predstavnike medija, stonoteniskih klubova, rekreativce, ali i verne navijače koji su na ovaj način pokazali svoju podršku.

Kompanija Veropoulos, u čijem se sastavu nalaze brendovi Super Vero i Jumbo ponosni je sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije.

- Današnji susret koji organizujemo u okviru našeg tradicionalnog Grčkog meseca,  samo je jedan od načina na koji pokazujemo našu podršku. Ovom prilikom želimo im sreću da nastave svoj pobednički niz i obraduju nas novim pobedama i uspesima - izjavila je Maja Kosić Vučković direktorka marketinga kompanije Veropoulos.  

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo danas u prilici da zajedno sa našim partnerima iz Super Vera još jednom upoznamo javnost sa našim uspesima. Kompaniji Veropoulos se zahvaljujemo na pozivu i podršci uz koju ćemo nastaviti da radimo na omasovljenju paraolimpijskog pokreta i osvajanju novih medalja - rekao je Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije.

Jun u Super Veru je tradicionalno obeležen grčkim specijalitetima, a ove godine se obeležava pod sloganom „Olimpijada grčkih ukusa“ povezujući na taj način korene Olimpijskih igara, poreklo kompanije i njenu jedinstvenu ponudu grčkih proizvoda.

U svim Super Vero prodajnim objektima možete pronaći više od 400 grčkih proizvoda, među kojima su i proizvodi poreklom sa Svete gore, iz manastira u oblasti Monoxilitis. U Super Veru se prodaju Monoxilitis crvena i bela vina, ekstra devičansko maslinovo ulje, šumski i borov med, čaj od žalfije i majčine dušice, džemovi sa medom od pomorandže i smokve, set sa brojanicom, ikonom i jastučić amajlijom itd.

Celokupnu ponudu grčkih proizvoda koji su dostupni samo u Super Veru možete pogledati u specijalnom lifletu povodom Grčkog meseca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading