ZEMLJOTRES PRED POLUFINALE: Rafa, nemoj kao Đoković! Bestidni Vilander OVIM REČIMA šokirao planetu!

Autor:

Sport

10.06.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Šveđanin uoči teniskog klasika.

Vilander, Nadal i Đoković

Proslavljeni Šveđanin Mats Vilander ocenio je, posle trijumfa Nadala nad Švarcmanom, da je Španac "nepobediv" na Rolan Garosu.

Vilander je dodao da je Nadal shvatio da ne sme da bude pasivan, kao što je to bio Novak Đoković u prva dva seta okršaja osmine finala, protiv Italijana Musetija.

Bio je to napet meč. Neverovatno je kako Švarcman igra ovako protiv Nadala i kako ga muči, s obzirom da je nizak i da previše gubi snagu na neke udarce. Bilo je izjednačeno do kraja trećeg seta i onda je Rafa krenuo da igra fantastično i tada ne možete da ga pratite. Ovaj trijumf mi govori da je Nadal ovde nepobediv - kazao je Vilander za "Eurosport", a zatim je otkrio šta je "bik sa Majorke" saznao nakon pobede nad Argentincem.

Rafa je danas saznao da ne može da bude pasivan u igri, kao što je Novak bio protiv Musetija. Mora da igra agresivno - rekao je Mats Vilander.

RepublikaFoto: Starsport
Ne može mu niko ništa, jači je od sudbine - Vilander veruje u Nadala

Podsećanja radi, Đoković i Nadal će se za finale Otvorenog prvenstva Francuske boriti u petak, a to će biti njihov čak 58. međusobni duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

10.06.2021 14:36

Sokiran sam, kao i cela planeta.Ovo je zaista neverovatno bitna izjava, Novak je bio pasivan... Vilander je potpuno u pravu.A i da nije, cemu drama?!

nesa151

11.06.2021 10:02

Vilanderu! Vidi boli nas uvo sta ti trabunjas nek to misle oni koji te placaju i KOJI CE TE POSLATI DA KLECIS I MOLIS INTERVIJU OD NOLETA:Tisi BIVSI I NI PRIBLIZNO USPESAN KAO SRBIN NOVAK DJOKOVIC!PO MENE u misiju rupu!