OTKUD SAD OVO? Ne, NIJE Novak! Beretini rešio da PROGOVORI - evo zbog čega je ELIMINISAN sa RG?!

Autor:

Sport

10.06.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski as otvorio dušu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Beretini i Đoković

Italijanski teniser Mateo Beretini ocenio je da je porazu od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa "kumovalo" pražnjenje tribina, odnosno prekid koji mu nije prijao.

Radije ne bih komentarisao ovo. To je šteta. To mi se nije svidelo, ali to je nešto što je iznad nas, tako da ne možemo da učinimo ništa povodom toga. Na nama je da se prilagodimo. Nadam se da će se sve u vezi sa koronom uskoro završiti. To je najgora stvar koja se dogodila prošle godine. Osećao sam podršku tokom meča, dobro sam igram, a prekid mi nije došao u dobrom trenutku. Ni fizički mi nije pomogao. Kada sam se vratio, nisam se osećao dobro. Sledeći put ću pokušati da budem bolji - kazao je Beretini, pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zadovoljan učinjenim u Parizu - Beretini

Ponosan sam na sebe i svoj tim. Ne želim da se ovde zaustavim. Mlad sam još uvek, ovo mi je drugo četvrtfinale na Grend slemu, želim još. Ovo je sport, napreduje onaj koji želi, a niko nema veću želju od mene. Želim dobar Vimbldon, znam da neće biti lako.

Analizirao je duel sa Novakom, koji je izgubio sa 3-1 u setovima.

- Mislim da sam sjajno odigrao prvi set, imao sam tri brejk lopte, prilično ozbiljnu grešku na jednoj od njih. Intenzitet je bio veoma visok, samo je prvi set trajao 52 minuta. U drugom setu je igrao bolje od mene, a onda sam ja podigao nivo gre. Odvesti najboljeg tenisera sveta u četvrti set je dobra stvar, pozitivna. Ali, prekid mi uopšte nije pomogao.

Jedini duel do ovog u Parizu, odigrali su u Londonu 2019, kada je Novak lako slavio.

- Radilo se o nekoliko poena. U Londonu je razlika bila mnogo veća. Bio sam blizu. Da sam igrao više ovakvih mečeva, možda bi stvari bile drugačije. Pre dve godine sam bio na mnogo nižem nivou - zaključio je Beretini.

Podsećanja radi, Nole će u polufinalu drugog Grend slema u sezoni odmeriti snage sa Rafaelom Nadalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading