NE VADI GA IZ USTA: Pitali su Nadala o Đokoviću, Španac odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

10.06.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal otvoreno pred megdan sa srpskim asom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Španski teniser Rafael Nadal još jednom je govorio o Novaku Đokoviću, ovoga puta pred njihov polufinalni okršaj na Rolan Garosu.

Španac je istakao da ga čeka veliki izazov u vidu duela sa jednim od najboljih igrača u istoriji i da mora da pruži maksimum kako bi se plasirao u novo finale u Parizu.

Rafa je doživeo samo dva poraza na Grend slemu u francuskoj prestonici.

Brojke su sjajne, zar ne? Ali, ne mogu da razmišljam o tome trenutno, o statistici ću kada završim karijeru. Sada je trenutak da budem srećan, pošto sam dobio važan meč protiv teškog protivnika. Vreme je da počnem da se spremam za polufinale. Moram da se odmorim, sutra malo da treniram i da se osećam dobrom. To je to - počeo je Nadal, pa se posvetio susretu sa Noletom.

Znamo se dobro, svašta može da se desi. Onaj koji bude igrao bolje tog dana imaće veće šanse za pobedu, zar ne? To će biti važan meč za obojicu. Ipak, to je polufinale, nije finale i to je velika razlika. Ko god da pobedi, imaće još jedan meč do titule.

Treći nosilac na Rolan Garosu je izrazio respekt prema Srbinu.

Protiv njega morate da igrate najbolji tenis. Uvek je veliki izazov igrati protiv njega i da bi pobedili morate da date sve od sebe. Jedina loša stvar u svemu je što igrate protiv jednog od najboljih u istoriji - zaključio je Rafael Nadal.

Podsećanja radi, 58. "klasik" prošlogodišnjih finalista igra se u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading