Upozrenje RHMZ-a je i dalje na snazi: Očekuje se provala oblaka - sručiće se ogromna količina kiše u kratkom intervalu!

Autor: Tanjug

Vesti

17.06.2020

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do petka u Srbiji nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, lokalno sa obilnim padavinama (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i znacajno više), upozoravaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U zoni pljuskova, kako navode, očekuje se kratkotrajno jak vetar i grad. Za danas meteorolozi prognoziraju umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Lokalno se očekuju i obilnije padavine za kratak vremenski period.

Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 17, najviša dnevna od 22 do 26 stepeni. I u Beogradu umereno i potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.


U pojedinim delovima grada očekuju se i obilnije padavine za kratak vremenski period. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 23 stepena. Do 24. juna zadržaće se nestabilno vreme, promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina.

U većini dana se očekuju obilnije padavine, osim za dane vikenda kad ce biti izolovane pojave kratkotrajnih pljuskova. Temperatura u većini mesta oko ili malo ispod prosečnih vrednosti, od 20 do 26 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading