KAKVO DIVLJAŠTVO! Razvaljuje vrata nogom, srča na sve strane! Muškarac napravio HAOS u zgradi na Zvezdari, stanari mole za pomoć! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.02.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored muškarca, na snimku se vidi i jedna devojka čiji identitet nije poznat.

KAKVO DIVLJAŠTVO! Razvaljuje vrata nogom, srča na sve strane! Muškarac napravio HAOS u zgradi na Zvezdari, stanari mole za pomoć! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Nepoznati muškarac izazvao je pravu pometnju u jednoj zgradi u Ulcinjskoj ulici na Zvezdari, a cela scena zabeležena je nadzornim kamerama i podeljena na društvenim mrežama.

 

 

Prema objavi koja kruži, muškarac nije stanar zgrade, a pre nego što je nogom razvalio staklena ulazna vrata, pokušao je da ih otvori šrafcigerom.


Prema snimku koji je objavljen, muškarac je nasilno razbio staklena ulazna vrata stambene zgrade, ostavljajući srča i delove razbacane po hodniku. Njegovo divljanje zabeleženo je i na video snimku koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

U objavi koja je prati snimak, apeluje se na javnost da, ukoliko ga neko prepozna, obavesti nadležne. 


Pored muškarca, na snimku se vidi i jedna devojka čiji identitet nije poznat. 

Ovaj incident izazvao je različite reakcije među građanima, dok su nadležni pozvani da preduzmu odgovarajuće korake kako bi se identifikovali počinioci i osigurala bezbednost u zgradama na Zvezdari.

Podsećamo, nedavno su društvene mreže bile preplavljene snimkom na kojem se vidi brutalan napad jednog džeparoša na stariju ženu u ulazu zgrade na Novom Beogradu. Nažalost, ova scena je samo jedna u nizu sličnih događaja koji potresaju građane.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se muškarac kako prati stariju ženu koja ulazi u zgradu, a zatim joj otima kesu i gura je na pod. U tom nemilom događaju, žena pada zajedno sa štapom za šetanje kojim pokušava odbraniti svoju imovinu. Džeparoš pokušava pobeći, ali hrabra žena se vraća po svoje stvari, što rezultira kratkim fizičkim obračunom, tokom kojeg opet pada na pod.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading