MILOJEVIĆ GA JE PRECRTAO! Neočekivani ODLAZAK sa Marakane! Napadač OTIŠAO iz Zvezde!

Autor:

Sport

02.02.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se zahvalili mladom fudbaleru.

MILOJEVIĆ GA JE PRECRTAO! Neočekivani ODLAZAK sa Marakane! Napadač OTIŠAO iz Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde narednog vikenda vraćaju se obavezama u Superligi Srbije, a već u subotu sledi povratak u Beograd sa priprema na Kipru.

U jednom danu crveno-beli su završili čak četiri velika posla. Redove crveno-belih napustili su Jovan Mijatović, Kings Kangva, Stefan Mitrović i Uroš Kabić, ali to nije sve.

Trener Vladan Milojević skratio je spisak za još jedno ime. Naime, Šedrak Čarls, napadač kog je Zvezda prošle godine dovela iz IMT neće dobiti šansu u prvom timu, pa će promeniti sredinu.

Republika

Foto: Starsport

Šedrak Čarls

Njegova nova destinacija biće prvoligaš Sloboda iz Užica, u kojoj će nastaviti karijeru kao pozajmljen igrač srpskog šampiona.

Podsetimo, u poslednjoj proveri na Kipru, Crvena zvezda je savladala Botev iz Vratsne rezultatom 2:1, a pobedu Milojevićevom tim doneo je dvostruki strelac Šerif Endiaje. Strelac za Bugare bio je Barbosa.

Crveno-beli su pripreme na "rajskom ostrvu" završili s maksimalnim učinkom, ostvarivši svih pet pobeda. Prethodno su savladani: Akritos (3:2), mađarski Zalaegeršeg (1:0), subotički Spartak (3:1) i lučansku Mladost (2:0).

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading