AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, OBAVESTITE POLICIJU! Manijak ušao za bakom u zgradu, mučena žena pokušala da SE ODBRANI - horor na Novom Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.01.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se muškarac kako prati stariju ženu koja ulazi u zgradu.

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, OBAVESTITE POLICIJU! Manijak ušao za bakom u zgradu, mučena žena pokušala da SE ODBRANI - horor na Novom Beogradu! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@22_blok

Društvene mreže su preplavljene snimkom na kojem se vidi brutalan napad jednog džeparoša na stariju ženu u ulazu zgrade na Novom Beogradu. Nažalost, ova scena je samo jedna u nizu sličnih događaja koji potresaju građane.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se muškarac kako prati stariju ženu koja ulazi u zgradu, a zatim joj otima kesu i gura je na pod. U tom nemilom događaju, žena pada zajedno sa štapom za šetanje kojim pokušava odbraniti svoju imovinu. Džeparoš pokušava pobeći, ali hrabra žena se vraća po svoje stvari, što rezultira kratkim fizičkim obračunom, tokom kojeg opet pada na pod.

- "Ovo je užas!", "Klošar", "Često se pojavljuju džeparoši, naročito po kiši" - samo su neki od komentara ispod videa.

 

 

Trenutno nije poznato stanje napadnute žene, niti šta je džeparoš uspeo da ukrade tokom ovog nemilog događaja. Snimak je izazvao oštru osudu javnosti, a komentari ispod videa pozivaju na hitnu intervenciju policije i osuđuju ovakve kukavičke napade na nemoćne građane.

Očevici su izrazili zabrinutost povodom porasta sličnih incidenata, a komentari ispod videa ukazuju na ozbiljan problem sa džeparošima u gradu. Građani se nadaju brzoj akciji policije i pooštravanju mera bezbednosti kako bi se zaštitila svačija lična sigurnost.

Podsećamo, juče je takođe zabeležen jedan iskusan džeparoš u centru Beograda, gde je mladić iskoristio priliku i ukrao ženi novčanik iz torbe.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading