PRVI SNIMAK JEZIVE NESREČE U CENTRU PETROVARADINA: Povređena četiri lica, među njima i deca! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.01.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća u centru Petrovaradina

PRVI SNIMAK JEZIVE NESREČE U CENTRU PETROVARADINA:  Povređena četiri lica, među njima i deca! (VIDEO)

Foto: instagram/NS uzivo

Danas popodne, u centru Petrovaradina, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene četiri osobe, među kojima su i dvoje dece. Prema saopštenju Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, lekarske ekipe su odmah izašle na lice mesta kako bi pružile neophodnu pomoć.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Povrede i medicinska intervencija

Muškarac star 66 godina zadobio je teške telesne povrede i prevezen je u svesnom stanju u Univerzitetski klinički centar Vojvodine radi daljeg lečenja i dijagnostike. Takođe, devojka starosti 22 godine prevezena je u svesnom stanju na odeljenje hirurgije iste zdravstvene ustanove. Dvoje dece, desetogodišnjak i sedmogodišnjak, takođe su prevezeni u svesnom stanju nakon inicijalnog zbrinjavanja, i to u dečju bolnicu, gde su smešteni na odeljenje hirurgije.

Uviđaj i istraga

Policija je odmah izvršila uviđaj na mestu nesreće i trenutno radi na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do ove nezgode. Detalji o uzrocima nesreće biće poznati nakon završetka istrage.

Nadamo se brzom oporavku povređenih osoba i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i odgovorni kako bi se smanjio rizik od ovakvih događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading