Kijina majka progovorila o DNK testu koji je MORALA DA URADI!

Autor:

Zadruga

13.05.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića koja devet meseci okupira pažnju gledalaca rijalitija "Zadruga" u Srbiji, proširila se i na članove njihovih porodica. U celu priču uvučena je i Kijina majka Nadica Zeljković koja ju je dobila u vezi sa oženjenim, a sada i pokojnim Milošem Kockarom.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Objasnila odnos njene ćerke sa ocem... Nadica Zeljković

Tokom današnjeg dana ekipa emisije "Premijera Vikend Specijal" na čelu sa Nemanjom Vujičićem posetila je Zrenjanin i Kijinu majku Nadicu koja im je otvoreno govorila o odnosu njene ćerke sa ocem.

- Na početku, kad sam ja nju rodila, on je bio pozitivna ličnost i otišao je iz njenog života bez loše namere, udaljio se i od mene i od nje. Otišao je da malo vreme više provodi po kafanama, bio je boem, čovek dobar za sve, samo za nju u nekom momentu nije - započinje razgovor Nadica i otkriva kako je došlo do toga da Kristina uradi DNK test kako bi svima dokazala da je Miloš njen otac:

- To je Kija tražila kad je imala 21. godinu zato što su kolale priče po gradu, on je u svom boemskom životu pričao šta ne treba, a ona ali i on su hteli da zapuše usta onima koji su to prepričavali, iako je sam počeo to. Znao je da kaže nešto pa da posle kaže da to nije trebalo da uradi. DNK je urađen, original dokument postoji i legitiman je.

RepublikaFoto: ST/Z.RADULOVIĆ
Kijina maćeha Kata na sahrani svog supruga Miloša Kockara
RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija i Sloba na sahrani njenog oca...

Zeljkovićeva je ovom prilikom prokomentarisala i iznenađujuće dobar odnos Kije i njene maćehe Kate tokom sahrane stjuardesinog oca, kada su bile nerazdvojne:

Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Objasnila zbog čega je njena ćerka tražila DNK analizu... Nadica

- Meni je jako drago što je u dobrom odnosu sa maćehom, što se videlo i na sahrani. Ona je dala podršku Kristini u najgorem trenutku, na groblju, na sahrani. Ona je dama, gospođa koja živi u inostranstvu. Ja nisam stigla da joj izjavim saučešće, jer nisam mogla da priđem od obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading