(VIDEO) JA ZNAM NJEGA: Misici su pušteni snimci, a onda se pojavio ON i šokirao sve, Karić se ZALEDIO kada ga je ugledao!

Autor:

Zadruga

30.06.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je emisija ,,Uspomene'', misici su puštene njene, a ona ne prestaje da plače dok ih gleda. Najveći šok je usledio kada se pojavio on i Karić ga ugledao.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

U ,,Zadruzi'' je u toku emisija ,,Uspomene,'' na red je došao snimak Jovane Ljubisavljević koja je od početka krenula da plače.

Naime, misica je sve vreme snimka plakala, pojavljivale su se slike sa drugaricama i porodicom, a onda  su puštene slike sa Lukom Pojužinom, misicinim bivšim dečkom, zatim je usledio šok kada je Stefan Karić, njen sadašnji momak, prokomentarisao da ga poznaje.

- Je*ote, ja znam njega - rekao je Karić misici, koja se samo kiselo nasmejala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official
Stefan Karić priznao da zna misicinog bivšeg momka

Nizali su se snimci sa svim njenim simpatijama iz rijalitija, Vladimirom Tomovićem, Milanom Jankovićem Čorbom i Anđelom Rankovićem, a na jednom je Jovana priznala da bi bila sa Anđelom u vezi, Kariću nije bilo ni malo prijatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladica

30.06.2021 21:03

Jadni Rumenko.

Odgovori 12 2
Ana

01.07.2021 05:01

NJEMU LEPO,JER JE GLUPSON!Oliva ga farba,pa lakira!

Zana

22.07.2021 02:59

Rumenko naivan. Ona shvatila da on nema ni "z " od zavodnika. Zato je ona nadmena, ali i prefarbana svim bojama , visokopolirani lazov dugacke jezicine.