OTKRIVENA TAJNA KOJA SE DUGO KRILA: Kristijan od produkcije dobio stan od 150.000 evra, a evo i šta još!

Autor: Kurir

Zadruga

05.01.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok otkriće!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Kristijanu Goluboviću dobro se isplatilo učešće u četvrtoj sezoni "Zadruge", s obzirom na to da će, pored novca, dobiti i stan u Beogradu na vodi u vrednosti od 150.000 evra prenosi jedan portal.

Prema saznanjima Kurira, bivši robijaš je takav dogovor sklopio s produkcijom ružičaste televizije, koja se obavezala da mu nakon završetka rijalitija da nekretninu i novac u vrednosti od 150.000 evra. U pitanju je stan čija je izgradnja u toku, a očekuje se da će biti useljiv sredinom ove godine. Kristijanov stan je jednosoban i imaće oko 50 kvadratnih metara.

Nedavno je i sam Golubović rekao kako je njegov honorar znatno veći od ovog iznosa. Iako se ranije spekulisalo da je uzeo oko 200.000 evra za učešće, kao i da neće biti u trci za pobednika, on je otkrio da će dobiti 350.000 evra. Rekao je i kako je u "Zadrugu" ušao jer toliko novca nikad ne bi mogao da zaradi.

 

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za Avaz pre ulaska u "Zadrugu".

Kako prenosi Kurir, Kristijan je prvobitno tražio da novac dobije na ruke, ali, posle predloga produkcije, prihvatio je da mu se jedan deo isplati preko nekretnine. Ukoliko Golubović odluči da živi u Beogradu na vodi nakon izlaska iz "Zadruge", njegove prve komšije biće Viki Miljković, Danijela Vranić, Radiša Trajković Đani, Neda Ukraden, Aleksandra Mladenović, Jelena Janković i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

05.01.2021 14:37

I avion, helikopter i kamion . . . . . . . . .