"UNAKAZIĆU VAS": Janjuš van sebe, NAJSTRAŠNIJE PRETI Maji i njenom poznatom UDVARAČU!

Autor:

Zadruga

13.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je na meti tenisera Damira Džumhura, zbog čega je njen ljubavnik Marko Janjušević Janjuš poludeo i počeo da im preti oboma da ne smeju ništa da imaju, pošto on i starleta nisu još raščistili svoj odnos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš

Atraktivna starleta koja je podigla veliku prašinu učešćem u "Zadruzi 3" tako što se smuvala sa oženjenim Crnogorcem, nastavila je da se viđa sa njim i posle svega. Po svemu sudeći, Maja je Janjuša izgustirala i ne želi više da troši vreme na njega jer su počeli da se javljaju novi udvarači. Mladi, lepši, slobodni i bogati. Sve ono što je godinama sanjala i čekala. Kako Srpski telegraf saznaje, nju već danima opseda bosanski teniser Damir Džumhur i želi da bude s njom.

- On je odlepio za njom i ne zna gde mu je glava. Bosanci su slabi na Srpkinje i sve bi im dali. Gledao ju je tokom njenog učešća u "Zadruzi 3" i drugarima je govorio kako će ona biti njegova jednog dana. Nije ga briga ni što je sponzoruša, ni što se obrukala i bila ljubavnica oženjenog muškarca. Samo želi da dođe do nje. Prvi korak je bilo dodavanje na Instagramu. Maja je, naravno, odmah uzvratila kada je videla da ima keša. Sada je muvačina u toku, ali Janjuš kvari sve to - kaže izvor blizak starleti, inače bivši zadrugar koji nam kaže kako je neverni muž počeo da preti i ljubavnici i njenom udvaraču. On je van sebe i svestan je da Bosanac ima sve kvalitete i da će ostati bez Marinkovićeve.

Džumhurova bivša se baškari u luksuzu

RepublikaFoto: instagram.com/helena_topalovic
Helena Topalović

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka Helena izgledom privlači veliku pažnju javnosti. Ona na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca, koji joj redovno lajkuju i komentarišu fotografije, a ona je svojevremeno bila u vezi sa Damirom Džumhurom, kao i sa pevačima Jocom Stefanovićem i Slobom Vasićem, a mediji su je spajali i sa drugim poznatim momcima. Po fotografijama koje Helena objavljuje možemo da zaključimo da živi život na visokoj nozi. Obilazi luksuzne destinacije, boravi u elitnim hotelim, ruča u skupim restoranima, a to sve sebi može da priušti jer radi kao menadžerka u jednom prestoničkom klubu, odnosno na splavu.

- Maja je izašla iz stana koji joj je Taki kupio da bi mogla da se viđa sa Janjušem u iznajmljenom stanu. Međutim, sad ga izbegava. Poludeo je kada je sve saznao. Video je s kim se ona lajkuje, koga je dodala i odmah je počeo da joj preti. Rekao joj je da će je uništiti ako ne prestane da se muva sa Džumhurom. Rekao joj je da je kurva koja hoće pare, da je njega izigrala i zajebala. Da će da joj napakosti i da nikada neće imati nikoga. Pisao je i Džumhuru, zvao ga i pretio mu. Njemu je rekao da će mu polomiti sve prste ukoliko bude nastavio da piše njegovoj devojci i da nikada više neće moći da drži reket u rukama. Ovaj se malo i uplašio, nije mu bilo svejedno. Video je kakva je budala Janjuš kad odlepi. S druge strane, Maja je svesna da joj je ljubavnik prepreka za napredak i smišlja kako da ga se zauvek reši i skine sebi sa vrata - završava izvor za Srpski telegraf.

Stanija tužila Kristijana!

RepublikaFoto: instagram.com/ stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević tužila je Kristijana Golubovića i sada će se naći oči u oči pred sudijom. U medijima je osvanula informacija da je starleta bila trudna i da je u toku "Farme 6" izlazila kako bi abortirala dete Kristijana Golubovića, što je on sam i potvrdio. Starleta je najavila da će tužiti Kristijana zbog ove priče.

- Da sebi napravi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna s njim i abortirala u "Farmi 6"?! On će svoje laži morati da dokaže na sudu! A produkcija TV Pink u svakom trenutku može da pruži sve potrebne dokaze o tome da li sam i zbog čega izlazila sa imanja u Lisoviću - poručila je Stanija na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

13.08.2020 11:05

Ovi prave rijaliti van rijalitija. Ili izmišljaju i obmanjuju novinare i čitaoce,

Odgovori 13 0
Dolores

14.08.2020 19:45

Hahahahaha... Gluposti... Kome treba ta glupava ženska sa stalnim intervencijama na sebi jer je prirodno ružna... Ni tom tenisaču ni glupavom Janjusu, izgustirao ju je... Ona samo ide dalje u promet, obična prostitute...