Aleksandru Subotić otkačio novi dečko: Razlog je brutalan!

Autor: Alo.rs

Zadruga

13.05.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek kojem je nadimak Vijagra navodno više neće da čuje za Subotićevu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Aleksandra Subotić...

Aleksandrin dečko iz spoljnog sveta sa kojim se spanđala kako bi zaboravila Davida, a kojeg zove simpatijom zbog toga što je „dečko“ oženjen, digao je ruke od nje jer je, kako smo saznali, shvatio da je ona i dalje zaljubljena u Dragojevića. 

- Vijagra je Aleksandri poslao bogatu trpezu za njenu krsnu slavu Markovdan, poslao je i torte njenim roditeljima, bukete ruža sa inicijalima i ketering koji do sada nije bio viđen u rijalitiju. I ne samo to. Aleksandrin oženjeni dečko je angažovao ni manje ni više nego Đanija kako bi pevao na Aleksandrinoj proslavi, a svi znamo da Đanijev nastup staje nekoliko hiljada evra - ispričao je izvor blizak biznismenu iz Novog Sada koji je insistirao na anonimnosti i otkrio nam detalje plana misterioznog muškarca.

RepublikaFoto: facebook.com/dejanboljević
Petar Raspopović Vijagra (u sredini)...

- On je želeo da testira Aleksandru. Želeo je da vidi njeno ponašanje i očekivao je zahvalnost, u najmanju ruku. Želeo je da se uveri da li je ona žena za njega ili se pak prevario u proceni. Novac nije žalio jer mu to ne predstavlja problem, budući da ga ima napretek. Međutim, Aleksandra se uopšte nije ponašala onako kako je on od nje očekivao. Nije ga ni pomenula. Shvatio je da je ona i dalje zaljubljena u Davida, da po ceo dan samo gleda gde je on i šta radi - priča izvor.

- Vijagra se jeste zaljubio u Aleksandru, pre svega u njen fizički izgled. Privukla ga je njena energija, mladost, spremnost da mu u svakom trenutku pruži ono što mu je u braku nedostajalo - kaže izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
David i Aleksandra nekada...

- Svi su mu govorili da ona i dalje voli Davida i da ne može nakon dve godine preko noći da ga zaboravi. Da njoj treba neko kako bi mu vratila milo za drago, ali i neko ko će se finansijski brinuti o njoj i njenoj ćerkici Magdaleni. Uprkos tome, Vijagra se upustio u avanturu s njom. Sada je shvatio da su svi drugi bili u pravu i da je želela samo da ga iskoristi, te je rešio da je zaboravi - priča izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

13.05.2019 12:54

Svako bi nju otkačiio. Ne ponaša se kao normalna osoba.

Odgovori 12 1