Ovo su ZASTRAŠUJUĆE neobične navike SVETSKIH ZVEZDA!

Autor: Elle, Republika

Zabava

13.12.2017

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su poznate svetske zvezde i o njima se mnogo zna, ali takođe postoje zanimljive činjenice koje o njima možda niste znali.

Foto: instagram.com/kabemayor
Merilin Monro

Merilin Monro je kao mlada mucala, ali je do šesnaeste godine sama naučila kako da prevaziđe ovu manu!

Džordž Kluni važi za jednog od najbolje plaćenih glumaca i pravi zavodnik među ženskim svetom, ali da li ste znali da poznati glumac često spava u ormaru, jer su spavaće sobe u njegovoj kući previše osvetljene.

Nikolas Kejdž poseduje vlastitu grandioznu grobnicu u obliku piramide koja je visoka tri metra i nalazi se u Nju Orleansu.

Foto: instagram.com/bradpittofficial
Bred Pit

Bred Pit je pre nego što se proslavio radio kao nosač, vozač i kostimirana maskota u restoranu "Ludo pile".

Kontroverzna pevačica Kejša, zapravo ima IQ genija, 140. Ne čudi nas što su njeni nastupi i ponašanje u javnosti na granici ludosti i genijalnosti.

Foto: instagram.com/jlo
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez ne ispira sapunicu nakon kupanja kako bi joj koža ostala glatka i meka. Pored toga svaka njena kuća je opremljena belim nameštajem i belim ružama.

Nikol Šerzinger je u tinejdžerskom dobu i u periodukada je postojala grupa „Pussycat Dolls“ održavala liniju tako što hranu koju pojede, odmah ispovraća. Ruke su joj zbog toga bile često u ranama koje je vešto prikrivala. Kasnije je obolela od bulumije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading