(VIDEO) BENIFER KONAČNO UHVAĆENI: Pevačica i glumac ne kriju više ljubav, NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE NI PRED DECOM!

Autor:

Zabava

15.06.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da se suzdrže, sada je javno!

Foto: Tanjug/AP
Ben Aflek i Dženifer Lopez

Američki glumac Ben Aflek i pevačica Dženifer Lopez su uslikani prvi put kako se ljube u javnosti od kako su obnovili vezu pre dva meseca.

Slavni par, kome su fanovi dali popularni nadimak Benifer, su uslikani prilikom večere u jednom restoranu, gde su na očigled svih bili veoma prisni, toliko da nisu mogli da se suzdrže, već su počeli pred svima i da se ljube, a glumac ju je nežno dodirivao i šaputao na uvo.

 Takođe se vide i pevačicina deca, blizanci Maksimilijan i Ema, koji su takođe bili tu, što znači da je ova veza ponovo ozbiljna čim je Džej Lo odlučila da upozna dečka sa svojom decom.

Ono što još više šokira jeste činjenica da njihovi fanovi od pre 17 godina i dalje navijaju za njihovu ljubav, pa se tako ispod snimka njihovog poljupca mogu pročitati razni pozitivni i emotivni komentari obožavatelja.

Foto: youtube.com/printscreen
Ben Aflek i Dženifer Lopez 2003.

- Oh čoveče, ovo mi vraća sećanja s početka dvehiljaditih godina. Dženifer obožavam od 1999. godine, kada je izašao njen prvi album. Od svih veza koje je imala, samo po načinu na koji se odnosi prema Benu možete reći da je on ljubav njenog života. Tako je dirljivo videti ih ponovo zajedno nakon 17 godina! Veoma sam srećna zbog njih! Ovaj put će se venčati - napisala je jedna obožazavteljka.

"Tako sam srećna što ste se pomirili. Ne dozvolite nikome da vas razdvoji, ovo je sudbina", "Pokažite svetu da se ne plašite da pokažate da ste ponovo zajedno: Benifer je ponovo tu!", "Veoma sam srećna zbog njih jer znam koliko Dženifer obožava Bena", "Nadam se da će zauvek ostati zajedno" - pisali su oduševljeni fanovi nakon što su videli snimak poljupca.

Foto: youtube.com/printscreen
Javni poljubac Bena i Dženifer

Pevačica je prvo dospela u žižu javnosti zbog raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45). Sada još veću pažnju dobija zbog neprestanog viđanja sa Benom Aflekom za kojeg je bila takođe verena, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pred sam čin.

Foto: Tanjug/AP
Dženifer sa bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom

Ben i Dženifer su primećeni zajedno pre nekoliko nedelja tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Njihova veza se sada odvija na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji pevačica sada boravi isključivo kod Bena.

Video poljupca:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading