OTKRIVENA ISTINA O RAZVODU PETRA STRUGARA: Glumac sve vreme KRIO od javnosti detalje, sada je sve obelodanjeno!

Autor:

Zabava

06.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar progovorio iskreno o razvodu!

OTKRIVENA ISTINA O RAZVODU PETRA STRUGARA: Glumac sve vreme KRIO od javnosti detalje, sada je sve obelodanjeno!

Foto: ATAImages

Petar Strugar

Glumac Petar Strugar, čije se ljubavne veze često nalaze u centru pažnje javnosti, sada je u fokusu zbog svog odnosa sa bivšom suprugom Ivanom, kao i zbog novog poglavlja u njegovom ljubavnom životu sa koleginicom Ninom Nešković.

Strugar je otvoreno govorio o važnosti porodice, ističući da je uspeh u životu povezan sa tim koliko uspešno negujemo porodične odnose. Iako je prošao kroz razvod sa bivšom suprugom Ivanom, naglasio je da je odnos sa njom sada bolji nego što je bio dok su bili zajedno. Takođe, istakao je važnost očinstva u svom životu i kako je srećan što je postao otac veoma mlad, sa samo 26 godina.

Foto: ATAImages

Petar Strugar

 

- Porodica je bitna, sad uspem, ne uspe. Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete. Ipak, živ se čovek na sve navikne - rekao je glumac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom svog prvog deteta, odgovorio je:

- Kad se raziđete, zašto ne bi bili u dobrim odnosima? Sve moraš da staviš sa strane jer to dete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno, da - istakao je on i otkrio da li mu je žao što nije sačuvao porodicu.

- Najvažinje je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve to normalno, sve je rešivo. Nema razlog da se prolongira nešto što ne ide, da se insistira, ako ne ide, ne ide, idemo dalje. Sam pao, sam se udario - naveo je Petar.

- Moja ideja je bila da dobijem dete i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali - otkrio je glumac, koji je potom priznao da bi voleo da ima još dece.

Republika

Foto: Instagram.com

Petar Strgar i Nina Nešković

 

- Bože zdravlja, ja bih voleo da imam petoro, šestoro dece, to sam od srednje škole govorio, ali videćemo polako.

Inače, Petar Strugar je odrastao sa maćehom i ocem, o čemu sada otvoreno govori.

- Ja sam odrastao sa ocem i maćehom. Oni žive u Budvi, tamo su mi braća. Tako smo funkcionisali. Podigli su nas trojicu. Ta žena me je podigla, zovem je majkom privatno, od moje druge godine je tu.

On je potom otkrio i kako se dogovara sa bivšom suprugom oko deteta, i da li provodi sin više vremena kod njega ili kod majke.

- Mi se šaltamo, dečak je, treba da se poistoveti sa muškom figurom. Za početak, ima tu raznih tehnika koje treba da mu pokažem, na primer od toga kako da se okupa. On trenira karate, ide na plivanje - priča glumac i dodaje kako vaspitava sina i da li je strog tata:

- Nije pogrešna ni jedna, ni druga metoda. To što majke razmaze sinove, ni očevi što su strogi. Ja umem da budem strog, ali nisam smarač. Može da plače do prekosutra, ali je "ne" ne. Malo se raspilavi, ali nema dalje. I mi se grlimo i mazimo - ispričao je glumac u emisji na K1.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Biljana

06.04.2024 22:49

Taj covjek ima i drugo dete iz druge veze, tako da bi i njega mogao spomenuti ako ima obraza.