(VIDEO) PRIČALO SE DA SU U SVAĐI! Prijovićka došla kod Anastasije na rođendan, pa progovorila o svemu!

Autor: Republika.rs/Dušan Lukić

Zabava

25.05.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović večeras proslavlja 23. rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu, a brojne poznate ličnosti sa estrade došle su na slavlje. Među njima bila je i Aleksandra Prijović.

Foto: ST/V. LUKIĆ/D.L
Prijovićka došla kod Anastasije na rođendan

Kako se proteklih meseci dosta pisalo o svađi dve mlade pevačice, sve je zanimalo da li se njihovo prijateljstvo obnovilo i da li će Aleksandra biti pozvana na proslavu Anastasijinog rođendana.

Prijovića se sa suprugom Filipom Živojinovićem pojavila  oko 22 časa, vidno raspoložena i nasmejana. Pevačica je rekla da kasni jer je bila gužva kod šminkera kod koga ide cela estrada:

-Videle smo se danas već na šminkanju, ali tek ću joj sada poželeti rođendanske želje. Neka one ostanu naša mala tajna - rekla je Prijovićka okupljenim novinarima.

Foto: ST/V. LUKIĆ/D.L
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra se osvrnula i na karijeru i to što se polako vraća sve u normalu.

- Zakazala sam već neke nastupe, ali ne želim još da pričam o tome. Najviše ipak volim privatne proslave poput ove - kaže pevačica, ona je dodala i da je uživala na odmoru sa kog se nedavno vratila.

Aleksandra je sa suprugom Filipom i sinom bila u Crnoj Gori, gde je napunila baterije pred nove poslovne uspehe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading