NAPRAVIO JE IMPERIJU, ŽIVEO DA UGODI SVIMA: Sin Milenka Mandića ponosno o OCU!

Autor:

Zabava

23.04.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mandić ispričao kakav je bio Manda.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Aleksandar Mandić

Milenko Mandić Manda ubijen je u hotelu "Interkontinetal" 2000. godine, zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem. Nakon dve decenije, Mandin sin Aleksandar objavio je autorsko delo, te kroz njega oživeo sećanja na prošla vremena. 

On je želeo da se na taj način zahvali ocu na srećnom odrastanju i ljubavi koju mu je pružio, a čitaocima približi život biznismena i njegovih prijatelja. 

- Opisan je njegov život- kako je stvarao, upoznavao prijatelje, kako je napravio imperiju bez droge, kocke, cigareta, goriva... Kada tako kažem, pitate se da li je imao čarobni štapić, pa eto nije – kaže Aleksandar.

- Manda je bio čovek iz naroda. U tom njihovom društvu je bio centarfor, kako ja volim da kažem. Duša od čoveka – priča Aleksandar, pa ističe da mu je otac uvek ugađao.

- Imao sam sve. Šta sam poželeo, bilo mi je stvoreno. Bukvalno mi je skidao zvezde sa neba. Živeo je da ugodi svima, pa čak i nekom nepoznatom, a kamoli meni– otkriva Mandin sin.

Taj kobni januar 2000-te uništio je tri porodice, a petnaestoro dece je ostalo bez očeva. Međutim, uspomene na njih i dalje se čuvaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading