NE ŽELI DA BUDE POZNATA: Ovo je ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2021

04:35 >> 20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati roditelji Suzana Jovanović i Saša Popović imaju ćerku koja ne želi njihovim stopama.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Javnost ne poznaje njihovu ćerku... Suzana Jovanović i Saša Popović

Aleksandra Popović jedna je od retkih ličnosti za koju javnost uopšte ne zna, a dete je veoma poznatih roditelja. Naime, ona je ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića, ali se medijski uopšte ne eksponira.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Aleksandra Popović i Danijel Vasić

Kako je za Republika.rs otkrio izvor, Aleksandra nema nameru da bude javna ličnost, već naprotiv:

- Aleksandra je potpuna suprotnost Suzani i Saši, i dok oni imaju imperiju zasnovanu na turbo-folku, njihova ćerka čak ni ne sluša tu vrstu muzike. Više je darkerka, nego folkerka. Inače, i dok je Saša bio vlasnik "Granda", ona je veoma retko dolazila u firmu, a tek u studio nije ulazila- otkriva izvor blizak "Grandu".

Međutim, Aleksandra je velika podrška svojim roditeljima pa nije propustila snimanje novog spota svoje majke Suzane i prisustvovala je ovom projektu. Suzana je nedavno snimila pesmu i spot sa koleginicom Viki Miljković, a Aleksandra je sa svojim polubratom, a Jovanovićkinim sinom iz prvog braka Danijelom, posmatrala ekranizaciju pesme.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading