PEVAČICA OTKRILA ISTINU O NESTANKU DANKE ILIĆ: Supruga Saše Popovića zanemela od straha!

Autor:

Zabava

31.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović se hitno oglasila o nestanku Danke Ilić!

PEVAČICA OTKRILA ISTINU O NESTANKU DANKE ILIĆ: Supruga Saše Popovića zanemela od straha!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

Pevačica Suzana Jovanović izrazila je svoju duboku zabrinutost povodom nestanka male Danke Ilić (2) i podelila svoje misli u vezi sa celokupnom situacijom. Ona je istakla da je, zajedno sa suprugom Sašom Popovićem, prvobitno verovala da će devojčicu brzo pronaći, ali da se to još uvek nije desilo. Suzana je izrazila svoje strahovanje i paniku koja je zavladala, ističući da je sada sve sumnjivo.

Suzana je naglasila da je situacija oko nestanka male Dankice izazvala strah i paniku među roditeljima, navodeći da poznaje ljude sa malom decom koji su postali veoma oprezni i ne smeju više da puste decu ispred svog praga.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

- Kada smo Sale i ja čuli prvu vest o maloj Danki zaista sam mislila da će je pronaći, da je upala u neki kanal, da je tu negde. Sada je već koji dan, i zavladala je takva panika... Znam ljude sa malom decom koji bukvalno ne smeju više dete da puste ispred svog praga - rekla je žena Saše Popovića i dodala:

- Meni je sve sada sumnjivo. Da je dete nestalo kao mehur od sapunice, prosto je nemoguće, jedino mi je logično da je oteto, kidnapovano - rekla je pevačica pa se prisetila devedesetih godina, kada su se dešavale slične situacije, a mnoga deca poznatih su bila u opasnosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Suzana Jovanović

 

- Te godine su takođe bile opasne. Svi smo to preživljavali. Devedesete su bile strašne, ali ovo što se sada dešava zaista je neverovatno. Moderno doba je donelo mnogo mračnih stvari... Deca su nam na internetu, nema komunikacije sa roditeljima. Deca moraju sa roditeljima da imaju prave prijatelje, da se prvo roditeljima obrate ako imaju problem, a oni su van kontrole u poslednje vreme koje je ustvari i doprinelo tome - zaključila je Suzana Jovanović u emisiji "'Premijera Vikenda Specijal''.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading