Puca prijateljstvo! Golubović napao Čorbu zbog Marinkovićeve: Pe*erčino, popi*aću ti se u usta ako te još jednom vidim na Maji!

Autor:

Zabava

27.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović zapretio je Milanu Jankoviću Čorbi da će mu se osvetiti, kao i da će žestoko zažaliti ako nastavi da ponižava Maju Marinković.

RepublikaFoto: e-stock
Čorba i Kristijan

Starleta je nakon "Gledanja snimaka" došla do paba da reši stvari sa bivšim dečkom, a on se iznervirao, krenuo da urla i otišao da sedi ispod trema, ne želeći da komunicira s njom niti da joj daje bilo kakva objašnjenja.

- Odvratan si, majmune jedan raspali - rekla je Maja.

- Sama stojiš, ne držim te ja. Vidi kakva si, skotino - rekao je Čorba, sve vreme je provocirajući.

- Smrade, non-stop je ponižavaš. Iživljavaš se. Nemoj da te ja dohvatim, neće da ti bude dobro, majmunčino. Zaljubio se i neće da prizna to. Hajde da isprlja Maju, a nijednu grešku nije imala prema njemu. Ona je imala greške prema Janjušu, ali za njega je gospodin. Pravi ljubomorne scene, a neće da prizna da se u nju do ušiju zaljubio. Vidimo šta joj sve radi, a sad se pravi lud - urlao je Kristijan, koji je branio ćerku starog prijatelja Takija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čorba

Nakon toga Čorba je pokušao da se suprotstavi Goluboviću, ali mu to nije pošlo za rukom jer mu je ovaj odmah zapretio.

- Šta je bilo Kiki, šta se ti mešaš u naš odnos? Što je braniš kad znaš kakav je skot devojka - rekao je Janković, a to se žestokom momku uopšte nije dopalo, pa ga je napao.

- Pederu, dođi ovamo. Je*em li te u usta. Ja ću da te navatam na gomili, a onda ću da ti se kenjam i pišam po glavi i ustima. Siso jedna kuvarska. Jedva čekam da ti se kenjam na glavu - poručio je Kristijan Čorbi, a on nije hteo da dođe jer se vidno uplašio pretnji žestokog momka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čorba

- Zabole me ku*ac da dođem, nek zaje*e. Nemoj ti, Kristijane, da mi govoriš šta da radim - odbrusio je on, a onda je Golubović dao zadnju reč:

- Meni nemoj da se suprotstavljaš, nisam ti ja ovi klošari, pa da tako sa mnom pričaš. Pod hitno da se vratiš u normalu da te ja ne bih vratio. Vidi ga, pi*kica, al' se opustio.

Posle žestoke prepirke Maja je zamolila Kikija da s njim nasamo popriča jer je htela da ga skloni od Čorbe da ne bi izbio još veći skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading