Stavili su mi lisice i odveli me u Kraljevo: Detalji Kristijanovog hapšenja!

Autor:

Zadruga

26.02.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je kako je i sam rekao, napustio rijaliti program "Zadruga" u jutarnjim časovima današnjeg dana, a po reakcijama ostalih zadrugara, svi su se prilično zabrinuli kada su videli da ga nema u rijalitiju.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kristijan Golubović

On je po povratku u Imaginarijum ispričao šta se tačno dogodilo, a jedna onih koji su se najviše zabrinuli za Golubovića, bila je i Miljana Kulić, koja mu je odmah prišla da ga pita gde je bio.

- Gde si ti bio do sada? - pitala ga je Kulićeva.

- Uhapsila me policija - rekao joj je Kristijan, pa nastavio da priča o detaljima izlaska i policijskog privođenja Marku janjuševiću koji ga je slušao u neverici.

- Ma daj, nemoj da me zaj*bavaš! - rekao je Janjuš, a Golubović je nastavio:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kristijan Golubović

- Zamisli, izveli me ispred ovde i tu čekala marica, a ja sa lisicama na rukama. Šta da ti kažem, brate - nastavio je on.

- I? - pitao ga je Janjuš.

- Ništa, jedan je izašao iz auta, ruke na maricu, lisice na ruke i odosmo (pokazuje rukama). Dva i po sata sam čekao, brate u lisicama. Neka poternica, pa su me odveli u Kraljevo. Naplaćao sam se nešto i tako... neke kazne - zaključio je Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading