Emina pokrenula kozmetičku liniju: Posle dece, šminka mi je najbitnija!

Autor:

Zabava

08.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović juče je ekskluzivno predstavila novu kozmetičku liniju. Pevačici je ovo najbitniji trenutak posle rođenja dece.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović
Emina Jahović

Sa oduševljenjem je pričala o proizvodima koje je pripremila za dame jer želi da se dame dobro osećaju u svojoj koži.

- Ovo nije selebriti momenat ili marketinški trik jer ja obožavam ženski rod i radila sam svim srcem na ovom projektu. Emina bjuti predstavlja jake žene koje stoje čvrsto na zemlji. Najvažnije je da imaju samopouzdanje jer ono dolazi iznutra, a mi ga spolja samo ispoljimo na pravi način pomoću kozmetike - govori Emina i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Emina Jahović

- Pet godina je trajala realizacija cele ideje i ja sam sama prikupljala putujući po svetu da bih sve ovo napravila. Posetila sam Hong Kong, Dubai, Šangaj, Nemačku i mnoge druge zemlje kako bih osetila najprefinjenije mirisne note i pronašla najbolje formule za kozmetiku. U kolekciji će se naći pet parfema, koji će biti vrlo pristupačni. Parfemi daju mnogo energije ljudima koji vole da se bave sportom jer, pored onih elegantnih, naći će se i sportski. Svi parfemi u sebi imaju endorfin, koji će podići nivo raspoloženja osobe koja ih koristi - rekla je Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading