PAPARACO! Pevačica prvi put uslikana sa dečkom: Romana se sa Filipom krije po Beogradu!

Autor:

Zabava

26.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić prvi put je uslikana sa dečkom Filipom Mrkajićem otkako su oboje deportovani iz Australije, gde su bili mesec dana iz rešetaka zbog pljačkanja bankomata.

RepublikaFoto: Goran Doljančević
Filip i Romana se i dalje viđaju

Iako se pevačica svim silama trudi da sakrije dečka, ekipa Srpskog telegrafa uspela je da uslika kontroverzni par dok su se u sitnim satima, kamuflirani iza kačketa, šetali u blizni Beograda na vodi. Ona je na sebi imala sportsku garderobu, kao i on, pa su oboje bili skoro neprepoznatljivi.

Deo grada gde smo ih sreli bio je pust, a njih dvoje su kupovali na trafici koja radi 24 časa. Filip je kupovao slatkiše i slaniše, dok je Romana panično oko sebe gledala da li ih je neko prepoznao. Očigledno da Romani nije prijatno u javnosti sa dečkom, iako uživaju iza svoja četiri zida u njenom stanu.

Kako izvor upućen u dešavanja u Romaninom životu navodi, ona se slobodno kreće nakon skandala, ali samo kada je sama.

- Romana se nedavno vratila sa putovanja po Banjaluci i Crnoj Gori u svoj stan na Voždovcu, a sa njom provodi vreme i partner s kojim je u Australiji završila iza rešetaka. Ona je prvo bila kod svojih, a onda se vratila da sačeka njega u Beogradu. Nakon toga su skoknuli do Crne Gore i sada su u prestonici. Nju viđamo često, ona se ne krije, ide u prodavnicu, obavlja sve poslove koje normalni ljudi obavljaju, ali njega baš i ne viđamo. Niko od komšija ga nije video, čuli smo da je došao i da je kod nje u stanu i to je sve. Verovatno se kreću kasno noću - rekla nam je jedna od komšinica koja živi u pevačicinom ulazu.

Foto: instagram.com/printscreen
Romana Panić

Iako smo sada sasvim sigurni da su Romana i Filip zajedno u njenom stanu i da ih je haos koji im se desio još više zbližio, ona najavljuje da će tek ispričati šta se sve odigralo u Australiji.

- Čekam da se sve sklopi i da svima otkrijem moju stranu priče. Još uvek nisam spremna da to uradim. Za sada se zna samo jedna strana priče - rekla je ona nedavno za domaće medije.

RepublikaFoto: Goran Doljančević
Romana i Filip

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo. Romana je u zatvoru bila do 1. avgusta, nakon čega je smeštena u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta. Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je par koristio za pljačku bankomata - uređaj za skiming, kartice za skladištenje podataka, na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading