ĆUTALA GODINAMA O POZNATOM MUZIČARU: Viki Miljković je na početku karijere bila BOLNO PONIŽENA i otada se sve promenilo!

Autor: Republika/kurir

Zabava

30.07.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković ispričala je detalj sa početka svoje karijere, kada nije sve išlo glatko.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Viki Miljković

Naime, nju je čuveni kompozitor Dragan Aleksandrić savetovao da se mane mikrofona, jer, kako je tvrdio, nije nadarena za pevanje. Predložio joj je da završi školu, uda se i bude daleko od estrade jer je u muzičkoj profesiji ne čeka uspeh.

- Dragan Aleksandrić je procenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i posle godinu i po dana ubedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu - rekla je Viki gostujući na Grand televiziji.

Aleksandrić sada kaže da je pogrešio u proceni i ima samo reči hvale za Viki i uspeh koji je postigla, te navodi da su ona i njen suprug Dragan Tašković Taške odličan tandem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dragan Aleksić

- Moguće je da ja tada nisam obratio pažnju, ne znam. Savetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak - rekao je Dragan Aleksandrić za "Kurir" i otkrio da je Violetin brat Vladica njegov učenik:

- Ja sam učio njenog brata Vladicu da svira harmoniku, dva puta nedeljno ga je otac dovodio iz Niša kod mene na časove. Njihovi roditelji Sveta i Zorica su se jako borili i svaka im čast, napravili su uspešne ljude od Viki i Vladice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading